فرمانده سپاه ناحیه شهرستان با بیان اینکه ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در این شهرستان اجرا میشود گفت: توزیع ۷۰۰ بسته کمک معیشتی و افتتاح ۴مسکن محرومین در راستای محرومیت زدایی از برنامه های شاخص هفته بسیج در این شهرستان است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، سرهنگ نیک فطرت با بیان اینکه ۹۵ درصد برنامه های ما پایگاه محوری است اظهارکرد : بر اساس سیاست سپاه باید هر پایگاه به صورت راهبردی عمل کند و تمام مشکلات حوزه سرزمینی خود را که دارای نقشه جعرافیایی تعیین شده است مدیریت کند و برنامه های خود را اجرا کند.
وی به اجرای ۲۵۰ برنامه در سطح ۱۳۱ پایگاه شهرستان و با ۵۰ برنامه شاخص اشاره کرد و افزود: برنامه های هفته بسیج شهرستان در ۴محور اصلی محرومیت زدایی، خدمات اجتماعی،امنیت محله و بصیرت افزایی برگزار خواهد شد
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان با اظهار به اینکه از ابتدای سال تا کنون ۱۰هزار و ۶۵۲ بسته مواسات مو منانه به ارزش تقریبی ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان توزیع شده است افزود:در ۵ روز از هفته بسیج ۷۰۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۲۵۰هزارتومان در ۵ حوزه روستایی و شهری به نیت شهدای شهرستان ، بخش،دهستان و روستا توزیع خواهد شد.
سرهنگ نیک فطرت در راستای خدمات رسانی و محرومیت زدایی نیز به افتتاح ۴ واحد مسکن محرومین اشاره کرد و گفت : از ۳۳ سهمیه مسکن محرومین با واگذاری ۴ واحد در هفته بسیج به ۱۶ واحد تحویلی خواهیم رسید که ان شاالله مابقی آن تا پایان سال انجام خواهد شد .
وی هم چنین به تجهیز وسایل ورزشی برای پایگاه های مقاومت جهت ارتقای سطح سلامت و ترغیب جوانان به ورزش اشاره کرد و گفت: ۳۰ میز پینگ پنگ ، فوتبال دستی و تنیس با کمک اداره ورزش جوانان شهرستان فراهم شده است که در اختیار پایگاه ها قر ار خواهد گرفت.
فرمانده سپاه شهرستان با بیان اینکه شرایط کرونایی است و هرگونه تجمع خطرناک می باشدگفت : در نظر داریم که جلسه آنلاین با استفاده از برنامه شاد با مدیران،فرهنگیان این شهرستان داشته باشیم.
یادواره شهدا، دیدار با پرسنل و کارکنان خدمات درمانی ، میز خدمت در مسجد جامع،ویزیت رایگان ،مشاوره حقوقی ،نشست های روشنگری ،تحکیم خانواده ،فضای مجازی ،آموزش سبک زندگی ،کارگاه سوادرسانه ای و تجلیل از بسیجیان نمونه ورزمندگان و .. از دیگربرنامه ها ی هفته بسیج در این شهرستان است .
گزارشگر : هما اکبری
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است