امامجمعه آستانهاشرفیه در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره بهروز بانکداری اسلامی ضمن انتقاد از عملکردها بانکهای کشور گفت: نظام بانکی بهجای اینکه در خدمت نظام و رونق اقتصادی باشد، امروز نظام بانکی ما ایجاد اختلال در نظام اقتصادی میکند
به گزارش جلال شرق، حجتالاسلام محمد ساجدی در بخشی از خطبههای خود بهروز تروریسم و سالروز شهادت شهید رجایی و باهنر اشاره کرد و گفت: تروریسم یعنی کشتن غافلگیرانه انسانها بهصورت انفرادی یا دستهجمعی بهعنوان یک اقدام خشونتبار در مبارزه است که به نظر میآید با منطق اسلامی سازگاری ندارد.
ساجدی بابیان اینکه اسلام و منطق اسلامی با ترور و با تروریسم مخالف است و حداقل میتوان به سیره و رویه امام راحل (ره) اشاره کرد افزود: امام خمینی (ره) بهعنوان با بصیرت ترین و انقلابیترین فقیه در دوران معاصر که در چند دهه گذشته و پیش از انقلاب اسلامی حداقل از دهه ۲۰ و ۳۰ در متن حوادث ایران حضور داشتند هیچگاه در جریان جنبشهای ملت ایران، اقدامات افراد را حتی شخصیتهای انقلابی روحانی را برای اقدام به ترور تائید نکردند
خطیب نماز جمعه افزود: امام راحل (ره) حتی مبارزه مسلحانه و چریکی را خیلی پاسخ ندادند بلکه میگفتند مردم را باید روشن کنید و مردم توی میدان بیایند تا همهچیز تحول پیدا کند. و رهبری ایشان با این راهبرد، ره بخش بود تا چه رسد به ترور و کشتن آدمها!
وی ترور را روشی عنوان کرد که گروهکهای محارب ازجمله منافقین برای آنکه به قدرت سیاسی دست پیدا کنند به آن متوسل شدند.
ساجدی بابیان اینکه چرا منافقین اینهمه شخصیتهای سیاسی، روحانی، معنوی، علمی و دانشمندان هستهای ما را ترور کردند تصریح کرد: این گروهک معاند معتقد بود که با کشتن این شخصیتها حتی مردم کوچه و بازار بهعنوان پشتیبانان و طرفداران و وفاداران نظام اسلامی، نظام اسلامی را سرنگون و خودشان بر سر قدرت بیایند.
وی به چانه زدن این گروهک در قبل از انقلاب اشاره کرد و اینکه میگفتند ما تشکیلات داریم و باید حکومت دست ما باشد اظهار کرد: منافقین با نهایت شقاوت و با توسل به ترور ۱۷ هزار نفر از ملت ایران را با این شیوه کور خود به شهادت رساندند.
خطیب نماز جمعه ادامه داد: در سطح منطقه و دنیا، صهیونیستهای اسرائیل برای اینکه انقلابیون فلسطین و لبنان و سایر کشورها را از بین ببرند، اذناب و عوامل آنها مثل داعشی ها برای اینکه قدرت را قبضه کنند و قدرتنمایی کنند دقیقا از این روش در کشورهای منطقه و حتی در کشورهای غربی استفاده میکنند یعنی با روش وحشیانه و غیرانسانی، آدمها را میکشند.
وی اظهار امیدواری کرد که سراسر جهان و همه آدمها، از این پدیده زشت پاک شوند و همه به یک رفتار انسانی و صلحآمیز روی بیاورند.
امامجمعه آستانهاشرفیه به هفته دولت پرداخت و با توجه به حضور خود در این برنامهها گفت: در سطح استان گیلان، خدمات عمرانی دولت امسال نسبت به سال گذشته پیشرفت داشته است اما متاسفیم که با قدرشناسی که از همه مدیران شهرستان داریم با آماری که فرماندار این شهرستان در نماز جمعه بیان کردند ما کمی از این متوسط استانی عقب هستیم و امیدواریم که هماهنگی متولیان استانی و شهرستانی و همت همه مدیران و کارشناسان نتیجه آن باشد که در سال آینده با سربلندی و افتخار بگوییم که از میانگین استان بالاتر خواهیم بود.
ساجدی به دیدار رهبری با ه دولت پرداخت و بابیان بعضی از آن نکات اشاره کرد و بابیان فرمایش رهبری درباره شهید رجایی و باهنر گفت: شهیدان رجایی و باهنر بهعنوان الگوی اخلاص، پرکاری و مردمداری معروف بودند.
وی به موارد هفتگانه رهبر بهعنوان نقشه راه و اولویتهای اصلی کشور در یک سال آینده برای دولت حاضر اشاره کرد و به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در بخش اقتصاد مقاومتی، سیاست خارجی، علم و فناوری، امنیت، فرهنگ، برنامه ششم و فضای مجازی سیاسی اشاره کرد که باید تا آخرین روز این دولت باید با تلاش و کوشش کنند که بهترین تبلیغ برای دولت خواهد بود و در اقدام و عمل میتواند خدمات خود را نشان دهد.
امامجمعه آستانهاشرفیه بابیان اینکه باید با همه جای دنیا تعامل داشت به سیاستهای دولت در عرصه بینالمللی اشاره کرد و درباره برجام از زبان رهبری گفت: انتقاد من به موضوع برجام به بدعهدی و خباثت طرف مقابل مربوط میشود نه عناصر خودمان، زیرا مذاکرهکنندگان ما بهاندازه توان خود که شبانهروزی انجام دادند، ما قدردان این زحمات هستیم.
وی بابیان اینکه من تعبیرم و موضوع برجام این بود که اظهارات و موضعگیری رهبری بخشی از فرآیند کامل سیاست خارجی جمهوری اسلامی است و این جوری نیست که رهبری یکچیزی بگویند و دولت چیزی دیگر ادامه داد: بعضی از دوستان متأسفانه با بعضی از فرمایش های رهبری یک تعبیراتی استفاده کنند که این شائبه را ایجاد کنند که مثلاً دولت ملتزم به رهنمودهای رهبری نیست و یا چارچوبها و سیاستهای کلی نظام و توصیههای رهبری را رعایت نمیکند یا خدایناکرده خط قرمزها را عبور میکند که اینطور نیست. از دیدگاه من اگر یکجایی رهبری یک فرمایشی داشتند و یا دارند ناظر بر این است که بتوانند به نحوی اقدامات دولت را در عرصه دیپلماسی کامل کنند و از آنها پشتیبانی کنند و مواضع آنها را تقویت کنند این رویه و سیره درباره امام (ره) درباره دولتمردان و دیپلماتهای ما در دوران جنگ و قطعنامه ۵۹۸ و مسائل مشابه هم بوده است.
وی بهروز بانکداری اسلامی اشاره کرد و گفت: راجع بهنظام بانکی ما خیلی حرف است، نظام بانکی ما که بهنظام بانکی اسلامی معروف است و باید به آن در دنیا افتخار کنیم و به رخ همه بکشیم که اسلام دارای چنین امتیازی است اما متأسفانه به تعبیری که من دارم بهجای اینکه در خدمت نظام و رونق اقتصادی باشد، نظام بانکی ما ایجاد اختلال در نظام اقتصادی میکند.
وی ادامه داد: اگر از مسئولین سؤال کنید مهمترین بخش مشکل صنعت و کشاورزی چیست و کارخانههای ما با چه ظرفیتی کار میکنند؟ که در حال خوشبینانه خواهند گفت ۲۵ درصد و ۷۵ درصد کارخانههای ما که با سرمایهگذاری مردم و حمایت دولت برپاشده است و طرف تمام زندگیاش را در این راه گذاشته تا یک کارخانه و یک صنعتی را راه بیندازد و حالا گردش مالی ندارد که نیرو بگیرد و تولید کند و به بانک مراجعه بکند، بانک چه بلایی بر سر او میآورد، من به جوانان بگوییم نظام بانکداری اسلامی درروی کاغذ ازنظر موازین شرعی قابل توجیه است حتی میتوان از آن دفاع کرد به شرطی که اجرا شود
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است