بزرگترین پل خشتی گیلان واقع در روستای تجن گوکه از توابع بخش مرکزی آستانهاشرفیه نیازمند توجه مسئولین و سازمان میراثفرهنگی ، صنایعدستی و گردشگری است.
به گزارش جلال شرق، پل خشتی روستای تجن گوکه که از آثار دوران صفویه است و تا سال ۶۵ نیز بر روی آن ترد د خودرویی انجام میگرفت زمانی پل ارتباطی بین «بیه پیش» و «بیه پس» گیلان به شمار میرفت که از این طریق شرق گیلان به مرکز رشت و بهتبع آن به غرب از طریق جاده نیاکو، کیسم و چهارده بزرگ ارتباط برقرار میکرد.
این پل که بخشی از آن توسط میراث فرهنگی بازسازیشده است به علت عدم توجه و انباشت زباله و شاخه و برگهای زایدی که در اطراف و حتی در بدنه این پل روییده است اگر موردتوجه جدی مسئولین قرار نگیرد و نسبت به لایروبی رودخانه آنکه پر از زباله است انجام نگیرد در آینده نهچندان دور به علت عدم توجه تخریب و از بین خواهد رفت
به همین مناسبت پیش از ظهر امروز، حرکتی خودجوش برای زنده نگهداشتن پل خشتی تجن گوکه از سوی دوستداران میراث فرهنگی و محیطزیست روستای تجن گوکه باهمت دهیاری و شورای اسلامی این روستا جهت احیا و تمیز کردن اطراف پل انجام گرفت.
رحیم ناظری یکی از دستاندرکارانی که این حرکت خودجوش مردمی را ساماندهی کرده بود گفت: ما انتظار داریم که مسئولین شهرستانی و استانی توجه بهتری به این پل داشته باشند.
وی افزود: کوتاهی هریک از ما در نگه داشت میراث فرهنگی شهر و روستایمان، باعث خواهد شد که آیندگان نسبت به ما قضاوت درستی نداشته باشند و قصور ما را نسبت به آنچه ما باید از این میراث نگهداری و به آنان انتقال نمیدادیم نپذیرند.
تصاویر زیر دربرگیرنده همت مردمی گروه دیار من تجن گوکه است که توسط دوربین ثبت و ضبطشده است.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است