فرماندار استانه اشرفیه در نشست هماهنگی اعضای ستاد ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله امینیان گفت: خدمات آیت الله امینیان قبل و بعداز انقلاب به نظام بر کسی پوشیده نیست .
به گزارش جلال شرق ، رحیم حیدری افزود : در همه زمینه ها گرامی داشت بزرگان و عالمان ذینی ، به منظور فرهنگ سازی و الگو سازی است و برپایی چنین گرامی داشت هایی برای در پیش گرفتن سیره و روش علمی آن عالم ربانی در جامعه است.
در ادامه این نشست امام جمعه آستانه اشرفیه گفت: با توجه به دو نشست قبلی که با بیت مرحوم آیت الله امینیان برگزار شد تاکید بیت ایشان بر شکل سنتی برگزار کردن مراسم بود.
حجت الاسلام ساجدی افزود : با توجه به اینکه مراسم سالگرد ارتحال در ایام ماه مبارک رمضان می باشد باید تمهیدات لازم با مشارکت دستگاه ها و نهادهای شهرستان برای حضور میهمانان مراسم و مدعوین دیده شود.
در این نشست هریک از اعضای ستاد پس از بیان دیدگاه های خود درباره تقسیم کار اعضای ستاد و وظایف محوله تصمیماتی گرفته شد.
بر اساس یکی از مصوبات مراسم بین ساعت ۶تا ۸عصر سوم ماه مبارک رمضان در صحن سرای حرم مطهر سلطان سید جلال الدین اشرف برگزار و پس از اقامه نماز از مدعوین به صرف افطار پذیرایی خواهد شد
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است