علی پورحسن اضافه کرد: امامزادگان دست ها و واسطه های نابی هستند که ما می توانیم با توسل به آنها به خداوند متصل شویم.
وی با تاکید بر اینکه کودکان و نوجوانان باید با کرامات معنوی امامزادگان آشنا شوند، خاطرنشان کرد: برای تحقق این هدف باید با برنامه ریزی های جذاب و مستمر ارتباط و نزدیکی کودکان و نوجوانان را با امامان(ع) و امامزادگان بیشتر کنیم.
پورحسن یادآور شد: پیوند و ارتباط با امامان بزرگوار و امامزادگان همواره می تواند تاثیر بسیار ارزشمندی در آثار ادبی کودکان و نوجوانان داشته باشد.
وی همچنین اظهار داشت: امیدواریم آشنایی و ارتباط کودکان با اهل بیت (ع) هرچه بیشتر در آثار ادبی اعضای کانون های فکری کودکان و نوجوانان تجلی پیدا کند.
پورحسن در ادامه نیز به منظور آشنایی کودکان و نوجوانان به بیان گوشه هایی از زندگینامه حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف (ع) پرداخت.
در ادامه این آئین معنوی که با مداحی ، چاووشی خوانی و قرائت زیارت نامه همراه بود کودکان و نوجوانان کانونهای فکری کودکان و نوجوانان مراکز مختلف استان گیلان به غبارروبی و عطر افشانی حرم مطهر حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف (ع) پرداختند.
همچنین کودکان و نوجوانان شرکت کننده در این آئین به منظور ارائه آثار خویش که با توجه به آشنائی آنان با کرامات معنوی حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف (ع) صورت می گیرد در کارگاه ادبی شرکت کردند.
گفتنی است ۳۵ هزار کودک و نوجوان در ۳۱ مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان عضویت دارند.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است