وزیر راه و شهرسازی در سفر عصر امروز به شهر آستانه اشرفیه اعلام کرد : پل کابلی آستانه تا پایان نیمه اول سال ۹۹به پایان خواهد رسید
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، دکتر محمد اسلامی در پایان بازدید دو ساعته از آستانه اشرفیه در گفتگو با جلال شرق درباره ره آوردهای سفر خویش به شهر آستانه اشرفیه گفت: ما در این سفر موضوع اتمام پل کابلی که چند سالی بر زمین مانده است در دستور کار ما بود و در این بازدید تمهیداتی را اتخاذ کردیم و برنامه را به گونه ای تنظیم کردیم که عملیات اجرایی نصبش شروع شود .
و ی افزود : قولی که پیمانکار پروژه به ما داده است تا پایان خرداد و ما انشالله امیدواریم این پل را در تابستان ۹۹ افتتاح کنیم
وزیر راه در خصوص بازدید از جاده کیاشهر به آستانه و حضور در روستای تمچال و در جمع مردم این روستا درباره جدا کننده های این مسیر پرتردد افزود : درباره نیوجرسی ها و جدا کننده های محور آستانه به کیاشهر دستور دادیم تا نسبت به نصب نیوجرسی ها و کارخانه ای که در گیلان است اکتفا نکنند ؛ سازمان راه داری و شرکت ساخت و سایر ارگان ها تولید نیوجرسی که دارند هر چه سریعتر آن را به این مسیر انتقال دهند تا سریعتر به ویژه انجام گیرد.
وزیر راه و شهر سازی در این بازدید ضمن بازدید از پل کابلی و محور آستانه به کیاشهر از میدان سلطان سید جلال الدین اشرف و چگونگی اجرای عملیات پل غیر همسطح بازدید و توضیحاتی از سوی مشاور طرح به ایشان ارائه شد
هم چنین در این دیدار وزیر را ه از فرماندار و معاون امور عمرانی خواست که هر روز میزان پیشرفت کار پل کابلی را از طریق عکس و گزارش به ایشان ارسال تا در جریان روند اجرائی کار قرار گیرد.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است