به مناسبت فرا رسیدن سال نو عده ای از هنرمندان عرصه تجسمی آثار خود را جهت کمک به نیازمندان در نگار خانه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان به حراج گذاشته اند.
به گزارش جلال شرق ؛ نگار نادری سر پرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان با اعلام این خبر افزود:نمایشگاه گروهی نقاشی از آثار تعدادی از هنرمندان باسابقه با هدف خیر در نگارخانه استاد محجوبی اداره برپا شده است .در این نمایشگاه ۳۰ اثر از آثار هنرمندانی چون محمود درندیس از اساتید باتجربه عرصه هنرهای تجسمی،حسن رحیمی از پیشکسوتان این عرصه از شهرستان لنگرود، رشید غلامی پور استاد دانشگاه ،کیوان شعبانی و فرید شمس مدرس و دارنده اموزشگاه هنرهای تجسمی در لاهیجان و متین طوافی از فعالان عرصه نقاشی در این نمایشگاه مشارکت دارند.
تابلوها با تکنیک رنگ و روغن روی بوم ،به سبک رئال و موضوع طبیعت کشیده شده است.
لازم بذکر است قرار است ۵۰درصد سود حاصل از فروش آثار صرف امور خیریه شود. علاقمندان می توانند از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۹ اسفند صبحها از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۶ الی ۱۹ از این نمایشگاه بازید و با خرید آثار در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است