چهارشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۳:۰۵
آخرین اخبار
29 آذر 1394 ، ساعت 20:49 3,217 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :8130

حول محور منافع ملی قدم برداریم/در مرصاد بصیرت انتخابات، دشمنان را ناکام بگذاریم

سرویس تحلیلی جلال شرق ، دشمن بیش از گذشته در لباس و چهره و شعار مبدل، در صدد رخنه در نظام قانون گذاری است.
به نام خداوند لایق بندگی
امر مهم این است که مردم با بصیرت و شناخت همه جانبه ، متوجه باشند که دشمن برای هر انتخاباتی، برنامه داشته و طبق نقشه جلو آمده و می آید دشمنان ما برای به چالش کشاندن نظام، بوسیله عوامل مزدور داخلی عمل می کنند و به همین خاطر مردم باید هوشمندانه، دشمنان داخلی و خارجی را در مرصاد بصیرت شکار کنند و نگذارند که ایادی آنان در لباس و چهره و شعار مبدل، در سطوح مدیریتی نظام (مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی) رخنه کنند.
برنامه های نفوذ دشمن در انتخابات :
مرحله اول، مرحله ناامید سازی مردم وبی فایده جلوه دادن انتخابات است که سعی می کند، با جوسازی و سلب اعتماد عمومی از نظام، افکار عمومی را با توجیهات، مستندات کاذب، القائات و سمپاشی های گسترده رسانه ای، از ضرورت و اهمیت انتخابات و لزوم مشارکت مردم و تحقق حضور حداکثری دور نگه دارد.
مرحله دوم، مرحله گسیل چهره های مسئله دار و زاویه ساز به حوزه رقابتهای انتخاباتی به بهانه گرم شدن تنور انتخابات و نیز تغییر رویکرد مردم از چهره های موافق به سمت مهره های منتقد و نیمه مخالف با ارزش ها است که تقریباً تایید صلاحیت آنها در هاله ای از ابهام قرار داشته و باز هم در این مرحله با احتمال رد صلاحیت آنان، هم چشمی به پشتکرد مردم به نظام دارند و هم در صورت تایید، به انتخاب افراد مشکل ساز دلخوش می کنند.

مرحله سوم، مرحله گسترش اختلافات در بین خودی های نظام و تضعیف وحدت عمومی، افشای اسرار نظام، تخریب وجهه نظام در بین مردم با ذهنیت سازی در مردم علیه نظام، بالابردن انتظارات و مطالبات مردم از نظام، زیر سؤال بردن سیاستهای اصولی و ارزشی نظام، جابجایی فعالان جامعه و به صحنه آوردن عناصر غیر متعهد در راستای حاکم کردن نااهلان و نامحرمان و ایجاد جبهه های جدید در مقابل جریانات ولایی که مرحله ای بسیار مهم و تعیین کننده و بعبارتی یک جنگ نرم تمام عیار است.
مرحله چهارم، مرحله جوسازی علیه نظام و عمومی کردن اعتراضات شکست خورده و ترویج تقلب در انتخابات غیر منتخب بودن عناصر برنده و نیز رهبری پروژه تنش آفرین و شورشگرانه شکل گیری یک اعتراض فراگیر و ریزش عمومی و گسترده است.
بنابراین مردم باید بسیار ظریف و مبتنی بر تجربه های مستقیم در انتخابات گذشته، مسائل انتخاباتی را از فعالیتهای تبلیغاتی نامزدها گرفته تا فضاسازی های رسانه های استکباری، به دقت رصد کرده و به تعبیر رهبری معظم انقلاب، دستهای چدنی را از پشت دستکش های مخملی تشخیص داده و فریب طنازی هایش را نخورند.
نامزدهای انتخابات:
مردم و نامزدهای انتخاباتی نیز بایستی متوجه فعالیتهای ستادهای تبلیغاتی خود بوده و مراقبت های ویژه ای را تدارک ببینند. در این سلسله مراقبتها، توجه نامزدها در وهله اول متوجه کسانی باشد که به ستاد آنها آمد وشد دارند و می خواهند تحت عناوین مختلف و مبتنی بر توانایی های خود، آنها را یاری دهند.
توانمندان مالی و فکری و سخنوری و افراد ذی نفوذ در این ستادها به سرعت میدان داری کرده و تقریباً عنان ستادهای مرکزی و شعبات را در دست گرفته و بعبارتی نامزدها را مدیریت می کنند و در نهایت نامزدها یا وامدار آنها و یا تسلیم اندیشه های تاثیرگذار آنان شده و پروژه کنترل از راه دور نماینده را اجرایی می کنند.
نامزدها باید بدانند که وحدت شکنی در جامعه برای شکست اجتماعی یک ملت کافی است و زمانی که جامعه فاقد اتحاد و وحدت کلمه باشد، هرگز قادر به حفظ انسجام سیاسی و فرهنگی و اقتصادی خویش نخواهد بود.
نامزدهایی که انتظارات عمومی را بدون پایه و اساس بالا برده و مطالباتشان را از نظام ارتقاء می دهند، هرگز به نظام خدمت نکرده و بلکه سطح نارضایتی ها را افزایش و رتبه اعتماد متقابل مردم به مقامات را کاهش می دهند.
نامزدهایی که با بالابردن شعله احساسات عمومی، امکان میدان داری آشوبگران را فراهم کرده و امنیت اجتماعی و عمومی جامعه خود را تهدید کنند، از همان ابتدا راه کج کرده و در خدمت دشمنان اند. والبته مردم با بصیرت به موقع تشخیص خواهند داد کج رفتاری آنان را.
نامزدهایی که با ارزشها مقابله کرده و بخاطر خوش آمد عده ای ماهواره ای حرف زده و مضامین ارزشی نظام را به سخره گرفته و متلک ها و نیش های اثرگذار نثار کنند، مطمئن باشند که در نهان خود دچار استحاله شده و باید بدانند که سقوط آنها نیز محقق خواهد شد.
بعضی از نامزدها باید بدانند که در دایره ی توجهات عمومی اند و افراد خاص در تلاشند تا با پرداخت بهای نامزدها، آنها را خریده و شخصیت شان را مصادره کنند و از این جهت می توان نامزدها را در لبه پرتگاهها و لغزشگاه ها دید و آنها را به خطر شکارچیان حرفه ای توجه داد و از این لحاظ نامزدها باید در گزینش اطرافیان بسیار دقت و مخصوصا با افراد موجّه مشورت نمایند تا خدای ناکرده آدرس های اشتباهی برای پیروزی های انتخاباتی به آنها داده نشود.
مسئولین اجرایی و نظارتی:
حتماً می دانند اعتبار و اعتماد مردم به نظام در گرو صحت عملکرد و دقت و ظرافت در تحقق یک نظارت و مراقبت همه جانبه و تاثیرگذار قرار دارد و اگر مسئولین برگزاری انتخابات در فراگیر شدن انتخابات و صحت برگزاری آن تلاش مضاعف و مدیریت مشرف نداشته باشند و یا اگر مسئولین نظارتی انتخابات، به وظایف خود درست عمل نکنند، یقیناً انتخابات در معرض تهاجم بدخواهان و آماج شایعات و اخبار کذب خواهد گردید و تنها راه صحت انتخابات،به قدرت برگزاری آن توسط مسئولین متعهد و ولایتمدار مربوطه است.
استفاده از مهارتهای ناب اجرایی و نظارتی، عناصر سالم و بی طرف و متعهد و نیز بکارگیری ابزار و فناوری های استاندارد جهانی و بروز شده می تواند مانع از باور شایعات و سمپاشی های بدخواهان شده و سبب اقناع نخبگان و نهایتاً آسودگی خاطر مردم را به ارمغان آورد.
تردید نباید داشت که بالاترین برگ برنده نظام در دفاع از انتخابات، برگزاری سالم و نظارت دقیق بر آن است که این تنها و تنها در گرو عملکرد مسئولین اجرایی و نظارتی است که مشخصاً وزارت کشور و شورای نگهبان متصدی این دو امر بزرگ و مهم اند.
رسانه ها ی با بصیرت:
امروزه رسانه ها ی ما با تمام گرایش ها به عنوان نهادهای اصلی مردمی، بالاترین اثرگذاری ها را بر افکار عمومی تجربه می کنند و در عصری که موسوم به عصر ارتباطات است و جهان را به همین واسطه یک دهکده جهانی خطاب می کنند، رسانه ها، مانیتور پردازشگر لحظه لحظه ی تمام نمای بروز حقایق زمان و مکان حال وروز جامعه ی محسوب شده و در اصل هدایت افکار عمومی با آنها و یا حداقل از طریق آنهاست و هیچکس نمی تواند فرایند تاثیرپذیری گسترده مردم را از رسانه ها چه داخلی و خارجی نادیده گرفته و انکار کند.
رسانه ها بالاترین نقش را در تحریک و توجیه و تشویق و تهییج مردم برای حضور حداکثری و حتی تعیین گرایش فکری در انتخاب افراد و نیز چگونه کنار آمدن با نتایج انتخابات را ایفا کرده و راه بلد جامعه برای ورود به عرصه های سخت امتحانات بزرگ اند و انتخابات یکی از همان گزینه های بزرگی است که رسانه ها می توانند از ابتدا تا انتها در فرایند آن اثرگذار باشند.
دانشگاهها:
در دنیایی که علم و فناوری حرف اول را می زنند، طبعاً دانشگاهها دارای جایگاه ویژه اند و در این میان اساتید و دانشجویان ایفاگر نقشهای محوری و حساس اند و در این رابطه مسئولیتی که رهبری معظم به دانشگاه سپرده و اساتید را بعنوان فرماندهان و دانشجویان را بعنوان افسران جوان در جنگ نرم معرفی کرده، خود حاکی از رفیع بودن جایگاه عناصر اصلی دانشگاهها در بین جوانان جامعه است که امروز در همه جا و از جمله در انتخابات حرف اول را می زنند و از این جهت باید از این پتانسیل ارزشمند در بهبود بخشی هر چه بیشتر انتخابات، استفاده شایسته بعمل آورد.
دانشگاهها می توانند با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و مناظره های قوی و فراگیر امکان شبهه زدایی های سیاسی و دینی را فراهم آورده و افراد مسئله دار و بریده و بی تفاوت را به دامن نظام برگردانده و یا حفظ کنند.
خاصیت دانشگاه برخورداری از حضور عناصر ی است که سرمایه اجتماعی تعریف شده اند و نظام سیاسی ما خود را از چنین سرمایه ای محروم نگه نمی دارد.
حوزه های علمیه، مساجد، حسینیه ها و هیئت های مذهبی:
قابلیت ها و جاذبه های اعتقادی اماکن مذهبی، یکی از فراگیرترین محیط های اجتماعی محسوب می شوند که در قشر و جنس و تحصیلات خاصی محدود نمی گردند و امکان مانور همه اقشار در این محیط ها متصور و ممکن است و از طرفی با توجه به معنویت حاکم بر این محافل، صادقانه ترین عاطفه ها در آنها به تجلی در می آیند و رابطه های ماندگار بین مردم و نظام غالباً در این محیط های مقدس با نقش آفرینی های عمیق روحانیت معظم و مداحان و سایر چهره ها و فعالان مذهبی به نمایش در می آیند و تردید هم نباید داشت که محکم ترین پیوندها، پیوندهای اعتقادی اند که این محیط ها، مناسب ترین اماکن شکل گیری اینگونه روابط اند.
نتیجه اینکه انتخابات را باید به عنوان یک وظیفه عمومی نگریست و همه اقشار و خواص را پای کار کشاند و هر کدام به تناسب توانایی ذاتی یا سازمانی بایستی به نقش آفرینی تاثیرگذار مبادرت ورزند تا انتخابات علیرغم جوسازی های دشمنان داخلی وخارجی یکبار دیگر تداعی گستردگی حضور و تجلی یک حضور حداکثری با همان بصیرت تاریخی، تولد دوباره اش را تجربه کند. و مساجد ما در ایام باقی مانده تا روز انتخاب فعال تر از گذشته حول محور منافع ملی قدم بردارند.
در مرصاد بصیرت انتخابات، دشمنان را ناکام بگذاریم!

( فرهاد پردخته)

 

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها
  1. عزيزالله علیزاده :

    کاش میتوانستیم ذهنیت ها را بشوییم، جور دیگر ببینیم.
    کاش میتوانستیم واقعیتها را بپذیریم که در نظام سیاسی مملکت ما هم جناحها ی سیاسی ای در حال فعالیت هستند. برخی اصولگرا برخی هم اصلاح طلب، و کلمات توهین آمیز یه اصطلاح اصورتگران یا اصلاح طلب را بکار نبریم.
    کاش بتوانیم حرفای خودمان را بدون بالا و پایین بردن فرکانس صدا بگوییم و با استدلال بحث خودمان زا مطرح کنیم و پذیرش یا عدم پذیرش را به مخاطب واگذار کنیم.
    قدری تلاش کنیم تا بدون حب و بغض گپ بزنیم