بازگشت به مصرف غذاهای سالم محلی یک نیاز جدی اجتماعی برای حفظ سلامت عمومی است.
سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان بازگشت به مصرف غذاهای سالم محلی یک نیاز جدی بر ای حفظ سلامت عمومی است.
به گزارش جلال شرق ، یونس رنجکش به مناسبت هفته اجتماعی در مراسم افتتاحیه جشنواره میان وعده های غذایی محلی گیلان در رشت افزود:یکی از مشکلات جدی در زمینه سلامت عمومی جامعه مصرف انواع غذاهایی است که به دلیل عدم برخورداری از کیفیت مناسب با و تناسب نداشتن با ذائقه های طبیعی موجب تهدید سلامت مردم شده است .
وی یادآور شد: در گذشته غذا ها و میان وعده هایی که تهیه و مصرف می شد با بافت فرهنگی و اجتماعی و آداب و رسوم محیط و شرایط زندگی انطباق بیشتری داشت و در نتیجه مردم احساس سلامت بیشتری می کردند.
وی ادامه داد: امروزه به دلیل زندگی ماشینی و دور شدن از سبک زندگی ایرانی و اسلامی در کنار مصرف انواع غذا هایی که بسیاری از آنها آمیخته با مواد شیمایی یا چربی های اشباح شده هستند عوارض نامطلوب زیادی برای سلامت فردی و همچنین تولید انواع بیماری ها در مردم گذشته است.
وی افزود: برگزاری این جشنواره فرصتی برای آشنایی جامعه امروز به غذاهای بومی و محلی و همچنین اهمیت مصرف غذای سالم و طبیعی و تهیه شده در منزل است.
وی گفت: در کنار احیای تولید و مصرف غذاهای محلی که سازگاری بهتری با زندگی ما دارد این جشنواره ها می تواند فرصتی برای توسعه جاذبه های گردشگری نیز باشد.
رنجکش ادامه داد:
باید با تغییر سبک زندگی فعلی و بازگشت به زندگی طبیعی گذشته و مصرف غذاهای مناسب از روند رو به رشد انواع بیمارها در جامعه که تهدید جدی برای امنیت عمومی است اقدام و این بار با فرهنگ سازی و آموزش و آشنایی مردم امکان پذیر است.
جشنواره میان وعده های محلی گیلان تا ۲۲ مهر ماه در بلوار منظریه رشت برگزاراست.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است