یکشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۴۱
آخرین اخبار
12 خرداد 1395 ، ساعت 11:59 2,044 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :15583
مسئول عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی گیلان :

امام خمینی ( ره ) انسانی بی‌نظیر بود که از جان و مال خود برای نجات بشریت گذشت

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان گیلان صبح امروز در مراسم انس با قرآن ستاد فرماندهی نیروی انتظامی آستانه‌اشرفیه گفت: امام خمینی ( ره ) انسانی بی‌نظیر بود که از جان و مال خود برای نجات بشریت گذشت
به گزارش جلال شرق ، حجت‌الاسلام هادی شکری بابیان اینکه دشمن درصدد ضربه زدن به نمادهای مذهبی است اظهار کرد : خاصیت دشمن اختلاف‌افکنی در جامعه است و انقلاب اسلامی شهدای بسیاری را تقدیم اسلام و امنیت کشور کرده است تا ما بتوانیم بر مردم خدمت کنیم و احکام و موازین دینی در جامعه اجرا شود.
وی با اشاره به ارتحال حضرت امام خمینی و اینکه امام نعمت بزرگی برای کشوراسلامی ما و ملت‌های آزاد جهان بود افزود : شناخت سیره و روش امام خمینی ( ره ) بدون دقت و مطالعه کاری بسیار سخت است زیرا وی در زندگی خویش دغدغه‌ای جز قرآن و رفتار قرآنی در جامعه نداشت.
مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی تصریح کرد : رفتار معنوی امام آن‌قدر تأثیرگذار بود که ما باید به‌عنوان نیروهای حافظ انقلاب و دستاوردهای آن و به‌عنوان سرباز ولایت سرلوحه کار خود قرار دهیم .
حجت‌الاسلام شکری قرآن را قانون اساسی بشر نام برد و یادآور شد : تمام نیازهای جامعه بشری اعم از جسمانی ، دنیوی و ابعاد معنوی و اخروی در قرآن آمده است .
وی اشاعه قرآن را در نیروی انتظامی از سیاست‌های این نیرو نام برد و به آنان توصیه کرد در فهمیدن و قرائت قرآن در کارهای روزانه ، سرلوحه امور خود قرار دهند.
به گزارش خبرنگار جلال شرق در مراسم انس با قرآن نیروی انتظامی آستانه‌اشرفیه حجت‌الاسلام محمد ساجدی امام‌جمعه ، رحیم حیدری فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات و نهادها حضور داشتند و جمعی از کارکنان نیروی انتظامی به تلاوت قرآن پرداختند
م

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است