حجت الاسلام ساجدی در جمع نماز گزاران مسجد جامع آستانه اشرفیه با اشاره به ایام قدر و ضربت خوردن مولی متقیان علی ( ع ) گفت: علی ( ع ) انسانی است که تجسم عدالت و تبلور توحید است
به گزارش جلال شرق ، امامجمعه آستانهاشرفیه به مسئله شب قدر و سالروز شهادت مولای متقیان امیر المومنین علی ( ع ) اشاره کرد و گفت: درباره شب قدر وقتی خود قرآن این تعبیر را دارد که : «وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَهُ الْقَدْرِ» نمیدانم ما باید چه بگوییم .
وی افزود : نص وحی الهی است چه کسی میداند حقیقت شب قدر چیست و از خود قرآن استفاده میکنیم و از نصوص بیانشده درآیات الهی فهم میگیریم ازجمله فرمود :« لَیْلَهُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْر» در نگاه اولیه بسیار رمز و رازآلود است و واقعاً حقیقت و کُن او را ما نمیفهمیم اما با بعضی از این نشانهها میتوانیم به عظمت این شب پی ببریم .
ساجدی ادامه داد: شبی که سرنوشت سال انسان و بلکه همه عمر انسانی در آن رقم خواهد خورد و تقدیر انسان تعیین خواهد شد بلکه همه عمر ، و میفرماید شب قدر از هزار ماه بهتر و بالاتر است و اگر هزار ماه را معادلسازی کنیم معدل ۸۰و چند سال خواهد شد و بهطورمعمول عمر بشری همین حدود است .
وی گفت: شب قدر ، شب سرنوشتساز برای انسان است اغراق نکردیم بلکه هنوز کم گفتیم : اگر کسی توفیق درک درست معنویات و فیوضات این شب را پیدا کند و در پرتو و عبادت و مناجات و ارتباط با مبدأ مطلق هستی تحول پیدا کند تأثیر این تحول روحی و معنوی را در تمام عمر خویش در دنیا خواهد دید و از اثر ابدی و جاودانهی او در سرای دیگر بهرهمند خواهد شد .
ساجدی بابیان اینکه شب قدر شب نزول قرآن است یادآور شد: خدای عالم بهترین هدیهاش را به بشر در شب قدر نازل کرد ، قرآن هدیهی ماندگار آسمانی برای بشریت و نسخهی کامل ادارهی جامعهی بشری بهعنوان سوغات آخرین فرستادهی خدا است و این کتاب باعظمت در شب قدر نازلشده است .
وی به شهادت امیر المومنین علی (ع) دریکی از شبهای لیالی قدر اشاره کرد و گفت : این تقارن چه رمزی در آن است من نمیدانم ولی بیحساب نیست ، انسانی که تجسم عدالت و تبلور توحید است ، انسانی کامل و ولی خدا که اوج معنویت و عرفان و سلوک الهی را در میان مردم عادی هم در زندگی فردی و هم در رفتار اجتماعی و هم در نظام حکومتی خویش برای ابد همهی بشریت به نمایش گذاشت .
امامجمعه آستانهاشرفیه تصریح کرد: زندگی و سیرهی امیر المومنین به ما نشان داد که در افق و چشمانداز بلند انسانی و بشری و الهی را در طول تاریخ رقم زد ، از دوران طفولیت ایمان و ایثار امیر المومنین تا پایان زمان حیاتش موج میزند .
وی ابن ملجم را جرثومهی جمود فکری ،فساد و جنایت نام برد و با توجه به توصیه حضرت علی نسبت به قاتلش گفت: ، اگر خواستید قصاصش کنید مبادا بیش از یک ضربه به آن بزنید ، بعضیها فکر میکنند که ما اغراق میکنیم ، اگر ما بخواهیم حق ولایت را در حق امیر المومنین ادا کنیم ما که مدعی پیروی از امیر المومنین هستیم باید در عمل به سیرهی او تمسک کنیم .
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است