سه شنبه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۲۷
آخرین اخبار
2 مهر 1394 ، ساعت 15:01 774 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :3262

اولین تصاویر از حادثه ازدحام جمعیت در منا

به گزارش جلال شرق ، رئیس سازمان حج و زیارت از کشته شدن ۴۱ زائر ایرانی در حادثه رمی جمرات خبر داد و گفت: هم اکنون بیش از ۶۰ زائر ایرانی مجروح شده‌اند. سعید اوحدی ادامه داد: هم‌اکنون تمام تلاش‌ها برای امدادرسانی به زائران در حال انجام است. وی با اشاره به اینکه هنوز برخی از جنازه‌ها روی زمین‌ مانده‌است و به دلیل سنگی بودن مسیر امکان تردد آمبولانس وجود ندارد، گفت: تا یک ساعت دیگر آمار نهایی را اعلام می‌کنیم.

سعید اوحدی از افزایش تعداد کشته‌ها به ۳۵۰ نفر خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۱۵۰۰ زائر در حادثه رمی جمرات مجروح شدند.

رئیس سازمان حج و زیارت افزود: ساعت ۹ صبح خبر دادند که مسئولان امنیتی عربستان دو مسیر رمی جمرات را بسته‌اند و زائران در مسیرهای دیگر با ازدحام فراوان به سوی رمی جمرات رفتند. وی ادامه داد: زائران براثر خفگی و زیر دست و پا ماندن کشته و مجروح شدند.

تاکنون بیش از ۳۰ زائر ایرانی ناپدید شدند که ۳ نفر از آنها اعضای واحد مرکزی خبر هستند. هم‌اکنون اعضای سازمان حج و بعثه مقام معظم رهبری در حال جستوجو برای مفقودین ایرانی این حادثه هستند. این در حالی است که همه مجروحان به ۴ بیمارستان در شهر مکه منتقل شده اند./الف

فعالان شبکه های اجتماعی نخستین تصاویر از کشته و مجروح شدن صدها تن از زائران خانه خدا در منطقه منا را منتشر کردند.

 

 

 

 

 

 

 

 

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است