حضرت آیتالله رودباری که برای زیارت و حضور در مراسم اختتامیه پنجمین دوره بصیرت ناجای گیلان به آستانهاشرفیه آمده بود پس از زیارت ، حسینیه اعظم حرم مطهر سلطان سید جلالالدین اشرف (ع) را مورد بازدید قرارداد.
به گزارش جلال شرق، در این بازدید که رئیس هیئتامنای آستان مقدس وی را همراهی میکرد درباره احداث حسینیه اعظم گزارشی را به آیتالله رودباری ارائه داد.
حسین داداشی در این دیدار گفت: حسینیه اعظم که به همت خیرین و از محل نذورات حرم مطهر در دوطبقه ساختهشده است برای توسعه فضای معنوی و برگزاری مراسم و مجالس مذهبی نقش بسزایی دارد.
وی افزود: در ایام ماه محرم و صفر به مدت ۶۰ روز مجلس وعظ و خطابه در این حسینیه منعقد و از خطبا و وعاظ بزرگ گیلان و کشور در این ایام مورداستفاده قرار میگیرد که در ارتقای معنویت و گسترش فرهنگی علوی نقش مهمی را ایفا میکند.
حضرت آیتالله رودباری ضمن ابراز خرسندی از توسعه حرم مطهر و تقدیر از متصدیان امور اظهار امیدواری کرد با توسعه مکانهای مذهبی بیش از گذشته بتوانیم در اهداف و سیره اهلبیت و عصمت طهارت گام برداریم.
آیت الله رودباری با حضور بر مزار آیت الله امینیان و نثار فاتحه ، علو درجات از خداوند منان برای این عالم ربانی مسئلت کرد.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است