چهارشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۰۵
آخرین اخبار
9 اردیبهشت 1401 ، ساعت 06:18 452 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :70305
نماینده  مردم در مجلس شورای اسلامی شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر:

بحران اصلی کشاورزان ، چگونگی و میزان آب‌رسانی به مزارع است/ وظیفه مسئولین،  تزریق و تقویت روحیه  امید است

نماینده  مردم در مجلس شورای اسلامی شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر در جلسه تودیع و معارفه بخشدار بندر کیاشهر گفت:  وظیفه مسئولین،  تزریق و تقویت روحیه  امید است

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، ابراهیم  نجفی با بیان اینکه دشمنان تلاش بسیار زیادی برای ایجاد یأس و ناامیدی، انجام می‌دهند  اظهار کرد : لازم است  برای مایوس کردن دشمن  ، طرح‌هایی برای اجرا در شهرستان  وجود داشته باشد تا  موجب افزایش امید در بین مردم باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ،   حضور در بین مردم و رفع مشکلات  را رسالت مسئولان دانست و افزود: ارتباط مستقیم و حضور در بین مردم داشتن  برای دلجویی و شنیدن درد و دل‌ها مردم که با حداقل‌ها راضی هستند از بخشدار مورد انتظار است.

نجفی  بابیان اینکه بحران اصلی این روزهای کشاورزان چگونگی و میزان آب‌رسانی به مزارع است اظهار کرد: با ورود میدانی ، همدلی و همراهی مسئولین در تلاش هستیم این بحران را نیز رفع کنیم .

وی پیگیری  بخشدار در امورات مختلف چون استقرار برخی ادارات در بندر کیاشهر ، رسیدگی و رفع  مشکلات  در روستاها با همکاری دهیاری را از موارد مورد انتظار از بخشدار بیان کرد .

حسین ذاکر استقامتی فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه در  مراسم تودیع و معارفه  مسئولیت را امانت  الهی دانست و افزود:  در نظام اسلامی مسئولیت‌های اجرایی امانت الهی تلقی هستند که مسئولین باید  تمام تلاش خود را برای ارتقای سطح کیفی خدمت خود به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند.

وی  تدوین سند توسعه بخش در ابعاد مختلف  تدوین  را از بخشدار انتظار داشت و تصریح کرد:  بخش بندر کیاشهر دارای پتانسیل‌های بالقوه خدادادی است  پارک آبی و خاکی بوجاق  و همچنین جنگل‌های صفرا بسته  زمینه جذب  سرمایه‌گذاری را دارد که لازم است  سند توسعه در بندر کیاشهر تدوین شود .

 

نماینده عالی دولت در شهرستان  شناسایی  مشکلات در بخش‌های مختلف و اولویت‌بندی برای رفع آن را تأکید داشت و گفت : مسئولین در حوزه مدیریتی لازم است  با اشرافیت تمام  مشکلات را شناسایی کرده و برای رفع آن اولویت‌بندی داشته باشند.

 

وی در آخر  بابیان اینکه بخشدار ، دهیاران و شورای اسلامی شهر و روستا لازم است که کشاورزان را   به بیمه محصولات کشاورزی   و همچنین  کشت قراردادی  تشویق کنند .

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نصرت امیدی ؛ امام جمعه بندر کیاشهر نیز، آفت زمامداران را ضعف سیاست دانست و گفت:  مسئول در نظام اسلامی باید  اهل مدارا  باشد، رأس سیاست‌ها  معصومین به معنای واقعی کلمه ورزیده و پخته بودن و ملاک اصلی مدارا و همراهی  است چراکه اگر مدیری در جامعه اسلامی سیاسی‌ات نادرستی داشته باشد باعث نابودی جامعه می‌شود.

 

وی بابیان اینکه  مسئولین باید در ارتباط مستقیم با مردم باشند همراهی و همکاری  مسئولین  در عرصه‌های مختلف را ضروری دانست و گفت: مسئولین  برای خدمت هرچه بیشتر باید  در تعامل با روسای دیگر ادارات و دستگاه‌ها باشند زیرا در صورت شکاف هم بحث حق‌الناس  مطرح می‌شود و هم مردم ضرر می‌کنند.

امام جمعه شهر بندر کیاشهر خوش‌رفتاری با مردم ،صبوری ، ساده زیستی ، وجدان کاری و اشرافیت به امور را از ویژگی‌های دیگر مدیر برای خدمت در حوزه استحفاظی برشمرد.

 

رحیم رضوانی  بخشدار اسبق بندر کیاشهر  گزارشی از عملکرد دوره تصدی سمت بخشداری ارائه کرد و تصریح کرد : با شروع فصل کشاورزی به همت دهیاران نایروبی و ۹۰ درصد از دستگاه‌های پمپاژ   برای رفع مشکل آب سرویس  شدند .

و همچنین در دوره مدیریتی در حوزه پسماند اقداماتی خوبی در سطح روستا انجام شد  که اقدام اخیر نصب  دستگاه زباله‌سوز در روستای سالکده بوده که در ادامه نیز آموزش تفکیک  زباله از مبدأ در روستاها در حال انجام است.

 

احمد روان گرد بخشدار جدید بندر کیاشهر  نیز  از حسن اعتماد استاندار، فرماندار و مسئولین تقدیر و تشکر کرد و گفت با اتحاد ، همدلی تمام تلاش خود را برای خدمت هرچه بیشتر و توسعه و آبادانی بخش بندر کیاشهر خواهم داشت .

 

در پایان با اهدای حکم  احمد روان گرد به عنوان بخشداربندرکیاشهر معرفی شد و با اهدای لوح تقدیر از زحمات و تلاش‌های رحیم رضوانی در سمت بخشداری بندر کیاشهر تقدیر شد.

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است