پنج شنبه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۱۳
آخرین اخبار
26 مرداد 1394 ، ساعت 17:24 477 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :1651
در هفته دولت:

بهره‌برداری از ۶۵ پروژه بااعتبار بالغ‌بر ۲۴ میلیارد تومان در آستانه‌اشرفیه

معاون فرمانداری آستانه‌اشرفیه از افتتاح و بهره‌برداری ۶۵ پروژه بااعتباری بالغ‌بر ۲۴ میلیارد تومان در هفته دولت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش جلال شرق، رضا کحالی افزود: اقدامات انجام‌گرفته در حوزه عمرانی این شهرستان نسبت به سال گذشته بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ درصد افزایش جذب داشته است که باید از فرماندار و مدیران شهرستانی در پیگیری‌های انجام‌شده تقدیر کرد.
وی با اشاره به این نکته که اگر همدلی و هماهنگی بین مسئولین شهرستان نبود به این اتفاق خوب نمی‌رسیدیم اظهار داشت: پروژه‌های این شهرستان بیشتر در حوزه آسفالت، آب، برق و گاز روستایی، مخزن ۳ هزار مترمکعبی آب شهری و پروژه‌های عمران شهری و طرح‌های هادی روستایی است.
وی تعداد پروژه‌های سال گذشته را ۵۸ پروژه بااعتبار بالغ‌بر ۱۱ میلیارد تومان نام برد که در سال جاری به ۶۵ پروژه افزایش یافت و بالغ‌بر ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
کحالی میزان اعتبارات جذب‌شده استانی را از بالای ۹۴ درصد نام برد که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است
معاون فرمانداری آستانه‌اشرفیه درباره معرفی کارمندان نمونه در هفته دولت گفت: مدیران شهرستان باید شاخص‌های در نظر گرفته‌شده را برای معرفی کارمندان نمونه در نظر گرفته و با اقدام خود موجب تألم روحی دیگر کارمندان را فراهم نسازند.

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است