در نشست ستاد ساماندهی سواحل و طرح سالمسازی دریا فرماندار آستانهاشرفیه بر استفاده از بخش خصوصی در اجرای طرحها تأکید شد
به گزارش جلال شرق ، فرماندار آستانهاشرفیه با تأکید بر ساماندهی حداقلهای موجود در طرح سالمسازی دریا و عدم اعتبار لازم برای طرحها گفت: باید با استفاده از تمام ظرفیت سواحل را برای گردشگران و مسافران دریا مهیا و آمادهسازیم .
رحیم حیدری بابیان اینکه مدیران سواحل باید در بخش پسماند سواحل فرهنگسازی کنند افزود : ایمن کردن نوار ساحلی در طرحهایی که مربوط به شهرداری بندر کیاشهر است با اقداماتی که انجام میدهد میتواند بهعنوان یک منبع مالی پایدار برای شهرداری باشد.
وی بابیان اینکه باید از سواحل بهعنوان یک درآمد پایدار نگریست یادآور شد : اجرای طرح در سواحل از سوی شهرداری میتواند ضمن بهرهبرداری و اشتغال و درآمد باعث رفته منطقه هم بشود.
فرمانده سپاه پاسداران آستانهاشرفیه از اجرای ۳ طرح سالمسازی دریا در انبار سر ، عسکرآباد و لله وجه سر بخش بندر کیاشهر خبر داد و گفت: امکانات لازم برای استفاده از طرح فراهمشده و با استقرار اورژانس ، و نیروی انتظامی بهطور آزمایشی این طرح مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
حسن فیضیان بابیان اینکه ما به دنبال توسعه پایدار در بخشهای ریست محیطی ، خدمات اجتماعی ، خدمات رفاهی ، خدمات درمانی وامداد و نجات در اجرای طرح هستیم افزود : هدف ایجاد فضای سالم در سواحل است تا خانوادهها دغدغهای برای استفاده از دریا نداشته باشند.
وی به اهمیت تعامل ستادی در پیشرفت کارها اشاره کرد و یادآور شد : در بحث زیرساختها ایجاد نمازخانه ، پارکینگ ، ورزش بهویژه ورزش همگانی و سرویس بهداشتی از اقدامات سپاه در طرحهای موردنظر هست.
فرمانده نیروی انتظامی آستانهاشرفیه نیز با مقایسه غریق سال ۹۳ و ۹۴ گفت: در سال گذشته غریق را از ۹ نفر به ۲ نفر تقلیل دادیم و آنهایی که غرق میشوند معمولاً در نقاط خطرآفرین شنا میکنند
منوچهر محبوبی افزود ک اگر کسی در منطقه غرق شود باید پاسخگو باشیم تصریح کرد: ناجیان غریق باید هشدارهای لازم را به مسافران برای عدم آشنایی در مناطق خطرآفرین ابلاغ و از ورود آنان جلوگیری نمایند.
وی خواستار پایش و انسداد نقاط خطرآفرین در سواحل ۳۷ کیلومتری آستانهاشرفیه شد
رئیس اداره اطلاعات نیز با طرح این موضوع که متولی مشخصی برای ساماندهی سواحل نداریم گفت: از سال ۶۳ در اجرای طرح که شهرداری ملزم به طرح ساماندهی شد بهتبع آن وزارت نیرو ملزم به آمادهسازی طرح گردید که تاکنون اقدامی انجام نداده است.
وی افزود : با ۳۷ کیلومتر سواحل که ۱۲ کیلومتر آن مربوط به منطقه بوجاق است در جلسه حقوق بیتالمال ، آب منطقه باید در مدت یک ماه حرایم دریا را مشخص میکرد تا بتوان متولی برای آن پیدا کرد.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است