رئیس حفظ آثار و نشر اررش های دفاع مقدس گیلان در نشست کارشناسی شهدای گمنام آستانهاشرفیه گفت: تا وقتیکه شهدای گمنام همگی تفحص نشدند، دفاع مقدس کتابش بسته نشده و باز است.
سرهنگ جلایی در پایان این نشست در گفتگو با خبرنگار جلال شرق بابیان اینکه، نگاه کشور به موضوع شهدای گمنام بهعنوان یک کار فرهنگی و معنوی است اظهار کرد: با همین نگاه این شهدای عزیز را در مراکز و مکانهایی که تعریفشده است دفن تا یک مرکز معنوی فرهنگی در شهرها به آن اضافه شود.
وی با اشاره به اینکه ما ۲۷ نقطه در گیلان داریم که در آن بیش از ۸۶ شهید گمنام دفن شده است افزود: ما کارکردهای خاصی داریم بیشتر که در موضوعات دفاع مقدس است.
سرهنگ پاسدار جلایی به موضوع تشییع شهدا در کشور پرداخت و با اشاره به اینکه طبیعتاً گیلان هم بهتناسب دنبال این قضیه است یادآور شد: بعضیاوقات بنا به قراینی در تفحصها احتمال میدهند که این شهدا گیلانیاند آن موقع تأکید روی خاکسپاری آنها در گیلان بیشتر است، ما سعی میکنیم که آنها را حتماً در گیلان دفن بکنیم.
رئیس حفظ آثار و نشر اررش های دفاع مقدس گیلان خاطرنشان کرد: با همین نگاه ما به شهرها میرویم وبا بعضی مسئولین و حزب اللهیها که تقاضا دارند، بعضیاوقات ما جاهایی را که موردتوجه است آنها را انتخاب میکنیم و با هماهنگی مسئولین، شهدای گمنام گیلان دفن میشوند و یادمان ساخته میشود که این مراکز، مکانی برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس است.
وی درباره تأثیرات یادمانهای شهدای گمنام در نسل جوان و تأثیرات آن در فرآیند توسعه فرهنگی گفت: اگر ما بخواهیم اغراق نکنیم باید بگوییم که یکی از مؤثرترین ارتباطی که نسل جوان در مواجه با مسائل فرهنگی دارد یکی از آنها همین شهدا هستند.
جلایی یادآور شد: هر وقت صحبتی از تشیع این شهدا است، شما ارتباط خیلی مؤثر و نزدیکی را فارغ از همهی چهرهها و نگاهها و نظراتی که انسانها دارند در تشیع میبینید.
وی بابیان اینکه یکی از هدفگذاریهای اساسی ما که شهدا را در مکانهای عمومی یا در دانشگاه دفن میکنیم مخاطبان جوان ما هستند خاطرنشان کرد: به همین امید و نگاه که جوانان بتوانند این ارتباط مؤثر را با شهدا و بهوسیلهی شهدا انقلاب اسلامی، فرهنگ اسلامی به وجود بیاورند آنان را دفن میکنیم.
وی در پایان تصریح کرد: یادمان شهدای گمنام مکانی مؤثر جهت ارتباط جوانها با اهداف انقلاب و شهدای عزیز ماست.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است