رئیس مجمع نمایندگان گیلان در دیدار با وزیر ورزش و جوانان خواستار توجه بیشتر و هماهنگی با سازمان برنامهوبودجه برای تخصیص منابع ورزش استان در سال ۹۶ شد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جلال شرق، دکتر محمدحسین قربانی بعد از دیدار با سلطانی فر به خبرنگار جلال شرق گفت: بیشترین مباحث ما درباره ورزش استان و سهم گیلان از ۲۷ صدم در صد ارزشافزوده بوده است که در تصویب این حق السهم از بودجه کشور، نمایندگان گیلان نقش بسزایی داشته الست و سهم گیلان موردتوجه قرار گیرد.
وی افزود: در این دیدار مشکلاتی که برای برگزاری بعضی از هیئتهای ورزشی ازجمله هیئت کاراته به وجود آمده بود از وزیر خواسته شد در چارچوب قانون برگزاری آن را به استان واگذار شود.
قربانی در این دیدار با تأکید بر توجه بیشتر وزارت ورزش و جوانان برای منابع ورزشی در لایحه بودجه سال ۹۷ در خصوص بعضی از نیازمندیهای حوزه انتخابی خود خاطرنشان کرد: در این دیدار وزیر ورزش ضمن اختصاص دادن یک تشک کشتی، یک تشک تاتامی و ارائه مجوز لازم برای چمن مصنوعی زمین ورزشی، منابعی را برای کمک به هیئتهای ورزشی شهرستان اختصاص داد.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است