معاون عمرانی فرمانداری شهرستان لنگرود از تولید سالانه ۲۴ هزار تن پرورش ماهی در قفس در شهرستان لنگرود خبر داد.
به گزارش جلال شرق ، فرامرز مصطفوی بابیان این خبر گفت: در نشستی که با حضور مدیرکل شیلات و بنادر و کشتیرانی استان ، نماینده مردم و فرماندار این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد درباره بررسی متقاضیان تولید پرورش ماهی در قفس در این شهرستان موردبحث بررسی قرار گرفت.
وی بابیان اینکه طرح پرورش ماهی در قفس با درخواست ۶ نفر از متقاضیان با تولید سالانه ۲۴ هزار تن ماهی موردبررسی قرارگرفته است افزود : با راهاندازی این پروژه در عمق ۴۰ متری آبهای سواحل چمخاله برای حداقل ۳۰۰نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد : در این نشست مقرر شد برای تولیدکنندگان پرورش ماهی در قفس که از شرکتهای بزرگ کشوری هم هستند زمینههای لازم برای انجام پروژه فراهم و تسهیل گردد.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است