بخشدار مرکزی آستانهاشرفیه از ثبتنام مسنترین داوطلب با ۸۳ سن برای عضویت در شورای اسلامی روستای بالا محله کما چال بخش مرکزی آستانهاشرفیه خبر داد.
به گزارش جلال شرق، محمدحسن خواه بابیان این خبر گفت: بعد از آقای جابر کما چالی با ۸۳ سن آقای میلاد همایونی با ۲۵ سال سن در روستای امشل بهعنوان مسنترین و جوانترین داوطلبان این دوره از شوراهای اسلامی هستند.
وی افزود ک در بخش مرکزی ۷۱ صندوق اخذ آرا در نظر گرفتهشده است که در ۴۹ روستای این بخش زیر ۲۰۰ خانوار و ۲۲ روستا هم بالای ۲۰۰ خانوار میباشند
حسن خواه بیشترین میزان مشارکت ثبتنامشدگان را مربوط به روستای کیسم با ۱۵ نفر نام برد و ادامه داد: ۴۴۷ نفر مرد و ۲۶ نفر زن داوطلب عضویت درز شوراهای روستایی هستند.
وی میزان تحصیلات ثبتنامشدگان را در مقطع کارشناسی ارشد ۵ نفر، لیسانس ۲۵ نفر، فوقدیپلم ۲۳ نفر، دیپلم ۱۷۳ نفر و ۱۵۸ نفر دیگر را زیر دیپلم نام برد
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است