پنج شنبه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۶:۵۵
آخرین اخبار
17 بهمن 1401 ، ساعت 19:56 206 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :76243

قایق رانان کانو مسافت ۲۵ کیلومتری آستانه اشرفیه تا پارک خشکی دریایی بوجاق بندر کیاشهر پارو زدند

قایق رانان کانو مسافت ۲۵ کیلومتری پارک ساحلی  آستانه اشرفیه تا کوی شهید رجایی بندر کیاشهر (پارک خشکی دریایی بوجاق) در بین آبهای سفیدرود پارو زدند

به گزارش جلال شرق، فرمانده گردان امام حسین(ع) شهرستان آستانه  اجرای متنوع برنامه‌های فرهنگی و ورزشی  را نشان از بالندگی و نشاط در جامعه دانست و اظهار کرد : برنامه‌های فرهنگی – ورزشی پیام مثبت و خوبی در دنیا مخابره می‌کند  که ملت ایران پای انقلاب ایستاده و به پیشرفت های خیره‌کننده‌ای نیز رسیده است.

سید هادی رضوی رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان آستانه اشرفیه بابیان اینکه ورزش‌کاران در نشاط اجتماعی  پیشرو بوده‌اند افزود :  ورزشکاران همواره با نظام بودند  و ضمن بهبود روحیه سلامت و شادابی  در جامعه ، سبب جذب جوانان  بیش‌ازپیش در عرصه ورزش می‌باشند.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آستانه‌اشرفیه با تبریک ایام‌الله دهه فجر بابیان اینکه این ماراتن قایق‌رانی به مناسبت گرامی  داشت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و سالروز آزاد سازی نبل والزهرا به دست رزمندگان لشکر عملیاتی ۱۶ قدس و به یاد سردار شهید محمد علی حق بین و بسیجی شهید مدافع حرم و امنیت آستانه‌اشرفیه شهید مجید یوسفی در سفیدرود برگزارمی شود اظهار کرد :  این مسابقه که با قایق کانو به طول ۲۵ کیلومتر از پارک ساحلی تا شهرک شهید رجایی بندر کیاشهر برگزارمی شود و۴  نفر از رزمندگان عضو گردان امام حسین ( ع )  شهرستان آستانه‌اشرفیه حضور دارند .

لازم به ذکر است در این برنامه از فرزند شهید مجید یوسفی تنها رزمنده آستانه ای شرکت در عملیات غرور آفرین آزاد سازی دو شهر نبل والزهرا حلب سوریه در سال ۱۳۹۴ تقدیر و تشکر به عمل آمد.

فیلم مسابقه را در اپارات جلال شرق اینجا مشاهده کنید

 

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است