مسیر های شریانی جاده های آستانه اشرفیه به شهرهای هم جوار و روستاهای این شهرستان با تلاش راهداری باز می باشد.
به گزارش جلال شرق ، فرماندار استانه اشرفیه با بیان این خبر گفت: از آغاز ریزش برف در شهرستان آستانه اشرفیه و با تلاش و آمادگی ستاد بحران برای باز نگه داشتن جاده های اصلی و شریانی شهرستان آستانه اشرفیه بجز روستاهای محور استانه به لشت نشاء بقیه محور ها تردد انجام می گیرد .
رحیم حیدری با بیان اینکه با هماهنگی های به عمل آمده در ستاد بحران آستانه اشرفیه شریانی شش گانه اصلی جاده ای این شهرستان شامل جاده اصلی رشت – آستانه – لاهیجان ، آستانه به رودبنه ، رودبنه به انبارسر ، آستانه به کیاشهر ، کیاشهر به چمخاله و آستانه به لشت نشا باز و تردد در بعضی از جاده های با کندی انجام می گیرد .
رئیس ستاد بحران آستانه اشرفیه ادامه داد: قطع شبکه برق که باعث شد این شهرستان ساعاتی در خاموشی باشد با تلاش مامورین اداره توزیع برق برقرار و بیش از ۱۴ اکیپ در منطقه در تلاشند تا برق مناطق روستایی نیز برقرار شود.
حیدری در خصوص دایر بودن نانوایی های منطقه نیز گفت: با هماهنگی های به عمل آمده و بر اساس گزارش های اتاق اصناف و اداره صنعت ، تجارت و معدن تمام نانوایی های منطقه فعال بوده و آرد مورد نیاز آنان نیز از سوی یک بخش خصوصی تامین شده است .
وی با اشاره به ادامه ریزش برف وبه دنبال استقرار و فعالیت توده هوای ناپایدار در استان گیلان گفت: بر اساس گزارش هواشناسی این سامانه تقویت شده روز پنچشنبه به تدریج از استان خارج می شود و طی این مدت بارش برف، باران، مخلوط برف و باران، مه آلود بودن هوا و وزش باد مورد انتظار است.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است