به گزار ش جلال شرق ، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف کشور از اجرای طرح ضیافت الهی در آستان امام زادگان و بقاع متبرکه کشور در ماه مبارک رمضان خبر داد.
حجتالاسلام هادی شرفخانی در گفتگو اختصاصی با جلال شرق گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه در برنامههای خودش بر اساس اهداف اصلی که همان ارتقای سطح معنویت و معرفتی مردم و ایجاد فضای فرهنگی در جامعه است ۲ برنامه را طراحی کرده است.
وی افزود: یکی ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان است که در آستان بقاع متبرکه و امام زادگان در کل کشور برگزار میشود که با اعزام بیش از ۶ هزار روحانی از حوزه علمیه قم و علمیه استانها و شهرستانها بخش سخنرانی و جلسات تفسیر مفاهیم قرآن و همچنین ترتیل خوانی و جز خوانی قرآن است.
حجتالاسلام شرف خانی بابیان اینکه یک برنامه شاخص نیز در کنار آن طراحی کردیم که همانا فرهنگسازی افطاری ساده در آستان مقدس امام زادگان و بقاع متبرکه که یکی از برنامههای اصلی ماست.
وی همچنین ویژهبرنامههای شب میلاد امام حسن مجتبی و شب قدر را از دیگر برنامههایی نام برد که در این ایام ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف کشور به طرح نشاط معنوی و غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تابستان اشاره کرد و اظهار کرد: در راستای قطب فرهنگی شدن بقاع متبرکه و فضای جدیدی که در ارتباط با جوانان و نوجوانان با خود آستان مقدس امام زادگان و بقاع متبرکه دارند طرح نشاط معنوی مثل سالهای گذشته و با یک تغییرات جزئی و جد یدی که داریم در ۱۶۰۰ بقعه سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی بابیان اینکه در طرح نشاط معنوی ۳ سرفصل طراحیشده که علاوه بر برنامههای آموزشی و دینی برنامههای کارگاهی هم برگزار خواهد شد یادآور شد: برنامههای ورزشی، تفریحی و طرح ملی حفظ قرآن در بخش موضوعی و ترتیبی قرآن در طرح نشاط معنوی هم در دستور کار است.
شرف خانی با تصریح این نکته برای آنکه این طرح بهطور ویژه توجه شود روحانیونی که اعزام میشوند بحث دورههای آموزشی در طی دو ماه اخیر دیدند خاطرنشان کرد: در بخش تربیت کودک، بخش مشاوره و بخشهای مختلف و کتابهایی هم برای این موضوع تدوینشده که کلاسها به صورت کارگاهی برگزار شود که جذابیت خود را داشته باشد.
وی از برگزاری مسابقات در سه مقطع زمانی در نشاط معنوی خبر داد که از ماه مبارک رمضان شروع و تا ۴۵ روز بعدازآن ادامه خواهد داشت.
شرف خانی ادامه داد: بعد از ماه مبارک رمضان تا پایان ماه شهریور دومین مقطع زمانی مسابقات است و مقطع سوم زمانی هم از اول ماه مبارک رمضان تا پایان ماه ششم و نسبت به ظرفیت هر امامزاده زمانبندیشده که اجرای این طرح و برنامههای آن متفاوت خواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف کشور درباره طرح حافظان قرآن گفت: یکی از تدابیر ارزشمند مقام معظم رهبری تربیت ۱۰ تا ۱۵ میلیون حافظ قرآن بود که مجموعه سازمان در برنامه چهار ساله خود که از سال ۹۱ شروع کردیم متعهد شدیم که یکمیلیون حافظ قرآن را تربیت کنیم
وی خاطرنشان کرد: الحمدالله در کل کشور بر اساس ظرفیتهایی که ایجاد شد و پشتیبانی که در سازمان انجام گرفت بیش از یکمیلیون ۲۸۰ هزار نفر در این طرح ثبتنام کردند و هرسال هم برای اینکه نتیجه کار را ببینیم آزمون سراسر انجام شد و در اسفندماه که آخرین آزمون چهارساله را برگزار کردیم بیش از ۴۰۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کردند.
شرف خانی به استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تربیت حافظان قرآن اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بعضیها نمیتوانند در کلاسها شرکت کنند و بتوانند آموزش حفظ قرآن را داشته باشند بر همین اساس مرکز آموزش حفظ قرآن فضای مجازی راهاندازی شد و در استانها شعبههایی را راهاندازی کردیم که یکی از شعبههایش در استان گیلان افتتاح گردید.
وی درباره تربیت مربی حفظ قرآن یادآور شد: الحمدالله نزدیک به ۶ هزار مربی برای تربیت مربی حفظ قرآن در ۵ دوره در قم برگزار کردیم که آثار و برکات زیادی داشت.
شرف خانی در پایان افزود: در ۵ ساله آینده چشماندازی که مشخص کردیم بالغ یکمیلیون و ۵۰۰ هزار نفر را در دستور کار قراردادیم که هم در حفظ موضوعی قرآن و هم حفظ ترتیلی که انشا الله بتوانیم این تعهدی که میدهیم بتوانیم به اهداف یکمیلیون ۵۰۰ هزار در ۵ ساله دوم دستیابیم
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است