به مناسبت هفته سلامت و با شعار غلبه بر دیابت پیاده روی دانش آموزان مدرسه شهید عباسی روستای بالا محله کیسم با حضور اولیای دانش آموزان ، معلمان تا صحرای بزرگ کیسم بالا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار جلال شرق ، در این مراسم که نماینده مردم شهرهای آ ستانه اشرفیه و بندر کیاشهر نیز حضور داشت دکتر قربانی حضور اولیای به همراه دانش آموزان و معلمان را در پیاده روی هفته سلامت کاری پسندیده توصیف کرد و گفت: فضای طبیعی که در این روستا و در کنار سفید رود قرار دارد برای هر ایرانی چنین مواهبی فراهم نیست .
محمد حسین قربانی به بهره گیری و استفاده بیشتر از فضای طبیعی موجود در کیسم اشاره کرد و افزود : شورای اسلامی روستا با همکاری دهیاری و مسئولین ذیربط می توانند امکاناتی را برای دانش آموزان و اولیا فراهم کنند تا آنان از این مواهب خدادادی بهره کافی ببرند.
لازم به یاد آوری است که اولیا و دانش آموزان با پهن کردن سفره سلامت ، غذای خود را در جمعی صمیمی تناول کردند
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است