رئیس مجمع نمایندگان گیلان از اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای ساماندهی و تعدیل پره های صیادی گیلان خبر داد.
دکتر محمد حسین قربانی در گفتگو ی اختصاصی با جلال شرق با حائز اهمیت دانستن تخصیص ۳۰میلیارد تومان برای پره های صیادی گیلان گفت: یکی از مصوبات سفر رئیس جمهوری به گیلان تعدیل و مطالبات ۱۱پره صیادی در گیلان بود که تاکنون اقدامی انجام نگرفته بود.
نماینده مردم شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر افزود : در دیداری با دکتر نوبخت در عصر روز گذشته گله مندی نمایندگان و استاندار گیلان را نسبت به عدم تخصیص مبلغ یاد شده به اطلاع رسانده شد و وی ضمن ابراز نگرانی از این خبر دستور ویژه دادند که اقدام لازم انجام گیرد.
وی با اشاره به دغدغه صیادان و اینکه اکثر این عزیزان از طبقات پایین و زحمتکش جامعه هستند یاد آور شد : از تعدیل و ساماندهی ۱۱پره صیادی در گیلان ۲پره صیادی در حوزه بندر کیاشهر و آستانه اشرفیه است که امید واریم با این ۳۰میلیارد تومان بتوانیم مطالبات صیادان عزیز را بپردازیم .
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است