فرماندار آستانهاشرفیه از تشکیل کمیته پیمایش حفظ و صیانت از اراضی ملی ، کشاورزی وحرایم نوار ساحلی بندر کیاشهر
خبر داد.
به گزارش جلال شرق، رحیم حیدری که در نشست ستاد حفظ و صیانت از اراضی ملی و کشاورزی و حرایم دریای خزر در بندر کیاشهر سخن می گفت افزود : با تشکیل این کمیته در طی یک ماه و نیم آینده که دومین جلسه این ستاد برگزار میشود آخرین وضعیت نوار ساحلی بندر کیاشهر موردبررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
نماینده عالی دولت در شهرستان آستانهاشرفیه بابیان اینکه امیدواریم با دغدغهی که همه داریم طوری رفتار بشود که نقشه حاکمیت در سواحل و چگونگی استفاده از آن اجرایی شود اظهار کرد: با تعیین نقشه حاکمیت نوار ساحلی، اشخاص، افراد وادارات دولتی به خود این اجازه را ندهند که سواحل را ملک شخصی خود بکنند وازسواحل که از انفال و ثروت ملی است همانطوری که وجود دارد بهرهبرداری شود.
وی با اشاره به این نکته که دغدغه حفظ سواحل یکی از ارزشهایی است که در مدیران ما وجود دارد خاطرنشان کرد: به خاطر همبستگی که در بین مدیران شهرستان است همه آنها این احساس رادارند که سواحل ما نباید دستخوش آسیب شود حتی اگر بگوییم در شهرها و در روستاهای ما ساختوساز غیرمجاز نیست گزاف نگفتهایم و یا اینکه در حداقل آن است.
حیدری به چالشی بودن جلسات مدیران این شهرستان اشاره کرد و بابیان این نکته که در این نشستهای چالشی برخی از زوایای پنهان موضوعات مطرح و برای آن چارهاندیشی میشود به موضوع موجشکنهای دهنه سرسفید رود اشاره کرد و یادآور شد: در پیشروی آب دریا در دهنه سرسفید رود که قرار بود ۵ موجشکن احداث شود ۳ موجشکن احداث گردید و فشار آب دریا به این ۳ موجشکن باعث شد که نقاط دیگر بیشتر آسیب ببیند
فرماندار آستانهاشرفیه ادامه داد: یک هماهنگی با سازمان مدیریت برنامهریزی کشور انجامشده و نامهای برای گرفتن اعتبار به آقای محمدی تحویل داده شد تا برای ادامه احداث موجشکنها این اعتبار گرفته شود زیرا زمینهای مردم از مزروعی و مسکونی گرفته تا مزار شهدای ما دستخوش آب بردگی است و باید از این آسیب جلوگیری شود.
وی با اشاره به کارگروه حمایت و رفع موانع تولید وهماهنگی که بین ادارات کل در حال انجام است گفت: و در شهرستان نیز این کارگروه فعالتر شده است تا مسائل و مشکلات مربوط به سرمایهگذاری را در این شهرستان رفع کنند.
رئیس اداره اطلاعات شهرستان آستانهاشرفیه با تقدیر از پایکار بودن فرماندار که دغدغه ملی و شهرستانی دارد گفت: آنچه دستگاههای امنیتی شهرستان متوجه شدند اینکه سواحل ما متولی خاصی ندارد و بخش اعظمی از مشکلاتی که الآن ما داریم و در این حوزه ایجادشده و در ۳۷ کیلومتر نوار ساحلی بخش بندر کیاشهر احساس میشود اینکه دستگاههای دولتی خودشان حرمت امامزاده را متولی نمیتواند نگه دارد.
این مقام مسئول افزود: امروز هر دستگاهی کار را به گردن دیگری واگذار میکند این باعث این شده یک سری آدمهایی که هم لانه در دستگاههای دولتی ما کردند و هم وصل به جریان قدرت هستند و هم ثروت، بدون تعارف بهراحتی دارند منابع ملی ما را به یغما میبرند، خیلی راحت سند میگیرند و خیلی راحت مشکلات خود را در ادارات حل میکنند و متأسفانه ما نمیتوانیم که حداقل چیزی که موردتوجه نظام است و تأکیدات مقام معظم رهبری است موضوع تعرض به نوار ساحلی و تصرف اراضی ملی که عین ناموس ماست حفظ کنیم.
وی بابیان اینکه دهیاران ما چرا بیتفاوت هستند ونمی دانم اینجا چرا نشستیم اظهار کرد:. شما مدیران متولی باید کار کارشناسی بکنید تا مدیران استانی بتوانند مشکلات راحل کنند اینطور نیست که ما بگوییم آنجا زمین مربوط به آبیاری است و جای دیگر مربوط به محیطزیست است.
وی با تصریح این نکته که ما تا سال گذشته نمیدانستیم چقدر حریم ما رادارند میبرند تصریح کرد: از مردادماه سال گذشته براثر فشار موفق شدیم یکجاهایی را از تصرف خارج کنیم و اگر پیمایش کنیم زمینهایی را از قدرت موضع دولتی سند گرفتند و مطلع بوده که این زمین مال منابع طبیعی ویا آب منطقهای است و سند هم میگیرد آیا آب منطقهای و منابع طبیعی نباید ورود میکرد. این به خاطر این است که ما یک متولی درستی را در این عرصه نداریم.
در این نشست که ساحره میر سیدی مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گیلان، افشین عزیزی مدیرکل حوادث غیرمترقبه استانداری گیلان و جمعی دیگر از مدیران استانی حضور داشتند روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، آبیاری، نماینده دهیاران منطقه، مرزبانی و … گزارشی مربوط به حوزه عملکردی خود را به اعضای ستاد ارائه داند.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است