رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در جشنواره بادام زمینی این شهرستان اظهار کرد: آستانه اشرفیه مهمترین شهرستان تولید کننده بادام زمینی در کشور است.
به گزار ش جلال شرق ، علیرضا شعباننژاد از راهاندازی ایستگاه تحقیقات بادام زمینی در آستانه اشرفیه تا پایان سال جاری خبر داد و با بیان اینکه ۱۰ هزار تن بادام در آستانه اشرفیه تولید میشود، افزود: ۴۰ میلیارد تومان درآمد بادام کاران این شهرستان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از استخراج روغن از بادام زمینی خبر داد و گفت: ۹۰ درصد روغن کشور وارداتی بوده و استخراج روغن از بادام زمینی و کلزا را به خودکفایی میرسانیم.
وی درباره راهاندازی ایستگاه تحقیقات بادام زمینی در آستانه اشرفیه تصریح کرد: درخواست ایجاد این مرکز با وزارت جهاد کشاورزی درمیان گذاشته و مقرر شده تا پایان سال جاری مرکز تحقیقات بادام زمینی در آستانه اشرفیه راهاندازی شود.
وی ایجاد مرکز مذکور را نیازمند اعتبار و امکانات دانست و یادآور شد: بادام زمینی برند آستانه اشرفیه است.
فرماندار آستانه اشرفیه نیز در مراسم مذکور اظهار کرد: مهمترین اهداف این جشنواره معرفی محصول بادام زمینی آستانه اشرفیه و نحوه فرآوری آن است.
رحیم حیدری ایجاد ایستگاه تحقیقات را ضرورت آستانه اشرفیه عنوان کرد و متذکر شد: آستانه اشرفیه دو هزار و ۵۰۷ هکتار را زیر کشت بادام زمینی دارد.
وی با اشاره اینکه ۵ هزار بهرهبردار بادام زمینی در آستانه اشرفیه هستند، خاطرنشان کرد: بادام زمینی مهمترین محصول پس از برنج در آستانه اشرفیه است.
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است