چرا به ماشین ترامپ« هیولا» می گویند؟ کادیلاک ضدبمب «شماره یک»؛ سپر زرهی رئیس‌جمهور آمریکا در برابر تهدیدهای جنگی و شیمیایی (فیلم) | جلال شرق
×

چرا به ماشین ترامپ« هیولا» می گویند؟ کادیلاک ضدبمب «شماره یک»؛ سپر زرهی رئیس‌جمهور آمریکا در برابر تهدیدهای جنگی و شیمیایی (فیلم)

  • کد نوشته: 101665
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴
  • ۰
  • تایرهای این لیموزین از الیاف کولار ساخته شده و حتی در صورت پنچر شدن یا خالی شدن باد، به لطف حلقه فولادی زیر آن‌ها، قابلیت حرکت خود را حفظ می‌کنند.
    چرا به ماشین ترامپ« هیولا» می گویند؟ کادیلاک ضدبمب «شماره یک»؛ سپر زرهی رئیس‌جمهور آمریکا در برابر تهدیدهای جنگی و شیمیایی (فیلم)
  • شرکت جنرال موتورز، ناوگانی از ۱۲ دستگاه لیموزین زرهی فوق‌پیشرفته را برای حفاظت از رئیس‌جمهور ایالات متحده در سفرهای داخلی و خارجی طراحی و تولید کرده است؛ خودروهایی که در برابر حملات گلوله، مواد انفجاری و حتی جنگ شیمیایی مقاوم‌اند.

    به گزارش جلال شرق، «کادیلاک ریاست‌جمهوری» که به نام ضدبمب «شماره یک» نیز شناخته می‌شود، دارای بدنه‌ای با زره پنج اینچی متشکل از فولاد سخت، آلومینیوم، تیتانیوم و سرامیک است که توانایی شکستن گلوله‌های جنگی را دارد. درهای این خودرو هشت اینچ ضخامت دارند و به طور کامل درزگیری شده‌اند تا در برابر نفوذ عوامل شیمیایی مقاومت کنند. وزن هر در معادل وزن درِ کابین یک هواپیمای بوئینگ ۷۵۷ است.

    تایرهای این لیموزین از الیاف کولار ساخته شده و حتی در صورت پنچر شدن یا خالی شدن باد، به لطف حلقه فولادی زیر آن‌ها، قابلیت حرکت خود را حفظ می‌کنند. باک سوخت خودرو با زره و فوم مخصوص پوشانده شده تا در برابر شلیک مستقیم مقاوم و غیرقابل انفجار باشد.

    داخل خودرو مجهز به چندین شات‌گان پمپی و توپ گاز اشک‌آور است که یکی از آن‌ها در جلوی رادیاتور نصب شده است. دوربین‌های دید در شب نیز در بخش جلویی خودرو تعبیه شده‌اند. پنجره‌ها از پنج لایه شیشه و پلی‌کربن تشکیل شده و در برابر گلوله‌های سوراخ‌کننده و حتی فشنگ کالیبر مگنوم ۴۴ مقاوم‌اند.

    این خودرو دارای سیستم اکسیژن و اطفای حریق داخلی، مخزن گاز اشک‌آور، دستگاه ایجاد پرده دود و ذخیره خون با گروه خونی رئیس‌جمهور برای شرایط اضطراری است. ارتباط مستقیم ماهواره‌ای راننده با معاون رئیس‌جمهور و پنتاگون برقرار است و راننده‌ که افسر آموزش‌دیده سرویس مخفی است، توانایی انجام مانورهایی چون چرخش ۱۸۰ درجه در سرعت بالا را دارد.

    در ناوگان ۱۲‌تایی این مدل، یک برج ارتباطی موبایل روی خودرو نصب شده و مأمور نظامی ویژه‌ای حضور دارد که «توپ اتمی» یا کیف حاوی دستورالعمل‌های حمله اتمی را همراه دارد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *