راه‌اندازی بنیادهای دکتر معین و میرزا کوچک‌خان پیگیری می‌شود | جلال شرق
×

سید وحید فخر موسوی معاون اجرایی اداره کل هنرهای نمایشی کشور:
 راه‌اندازی بنیادهای دکتر معین و میرزا کوچک‌خان پیگیری می‌شود

  • کد نوشته: 112303
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۵
  • ۰
  • به گزارش جلال شرق، وحید فخر موسوی، معاون اجرایی اداره کل هنرهای نمایشی کشور، پس از دیدار معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مجموعه آرامگاه دکتر محمد معین و آرامگاه امیر فخر موسوی و بازدید از آثار خوشنویسی در مجموعه سالن هنر اداره فرهنگوارشاداسلامیشهرستانآستانهاشرفیه، با اشاره به پیگیری راه‌اندازی بنیادهای فرهنگی دکتر محمد […]

     راه‌اندازی بنیادهای دکتر معین و میرزا کوچک‌خان پیگیری می‌شود
  • به گزارش جلال شرق، وحید فخر موسوی، معاون اجرایی اداره کل هنرهای نمایشی کشور، پس از دیدار معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مجموعه آرامگاه دکتر محمد معین و آرامگاه امیر فخر موسوی و بازدید از آثار خوشنویسی در مجموعه سالن هنر اداره فرهنگوارشاداسلامیشهرستانآستانهاشرفیه، با اشاره به پیگیری راه‌اندازی بنیادهای فرهنگی دکتر محمد معین و میرزا کوچک‌خان، اظهار کرد: در هفته‌های گذشته در این زمینه با مشاوران استاندار و استاندار گیلان گفت‌وگوهایی داشته‌ام و موضوع راه‌اندازی هر دو بنیاد نیز از سوی مدیریت استان در حال پیگیری است.
    وی افزود: امیدواریم هرچه سریع‌تر مقدمات فعالیت این دو بنیاد فراهم شود تا بتوانند رسالت فرهنگی خود را آغاز کنند.
    فخر موسوی برگزاری جشنواره‌های هنری در شهرستان آستانه اشرفیه را از خواسته‌های هنرمندان شهرستان عنوان کرد و گفت: برگزاری جشنواره یکی از مطالبات هنرمندان بود که یک دوره نیز برگزار شد، اما متأسفانه به دلیل مشکلات منابع مالی ادامه پیدا نکرد.
    معاون اجرایی اداره کل هنرهای نمایشی کشور ادامه داد: در این زمینه آقای دکتر شفیعی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، موافقت کردند و دستور دادند دبیرخانه دائمی رویدادها و جشنواره‌های هنری کشور، موضوع را پیگیری کند تا بتوانیم از سال آینده زمینه برگزاری این جشنواره را فراهم کنیم.
    وی با تأکید بر ضرورت توجه به اقتصاد هنر خاطرنشان کرد: رویکرد ما باید در برگزاری این رویداد، توجه به اقتصاد هنر باشد؛ چراکه جشنواره «شکوفه‌های شالی» می‌تواند با تکیه بر ظرفیت‌های آستانه اشرفیه در حوزه برنج، بادام‌زمینی و ابریشم، این مؤلفه‌ها را در کنار یکدیگر قرار دهد.
    فخر موسوی افزود: امیدواریم با پیوند ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و اقتصادی شهرستان، این جشنواره بتواند به رونق و تقویت اقتصاد هنر در آستانه اشرفیه نیز کمک کند.

    به گزارش خبرنگار ما ، معاون هنری وزیر ارشاد با حضور بر آرامگاه امیر فخر موسوی  با نثار گل و فاتحه نسبت به این شاعر، پژوهشگر و فیلمنامه نویس گیلانی که در کنار رامگاه دکتر معین  آرمیده است ادای احترام کرد.

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *