تاکیدمدیر آموزشگاه گل‌های فردوس آستانه اشرفیه بر تقویت پیوند نسل‌ها در خانواده+عکس دیدار پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها با نوه ها | جلال شرق
×

تاکیدمدیر آموزشگاه گل‌های فردوس آستانه اشرفیه بر تقویت پیوند نسل‌ها در خانواده+عکس دیدار پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها با نوه ها

  • کد نوشته: 112690
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۵
  • ۰
  • مدیر آموزشگاه دخترانه گل‌های فردوس در مراسم جشن تقدیر از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، بر ضرورت تقویت ارتباط میان نسل‌های مختلف خانواده و توجه بیشتر به جایگاه سالمندان تأکید کرد. به گزارش جلال شرق، سرکار خانم هلن افرازه در این مراسم که صبح امروز با حضور اولیای دانش‌آموزان و جمعی از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های دانش‌آموزان برگزار […]

    تاکیدمدیر آموزشگاه گل‌های فردوس آستانه اشرفیه بر تقویت پیوند نسل‌ها در خانواده+عکس دیدار پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها با نوه ها
  • مدیر آموزشگاه دخترانه گل‌های فردوس در مراسم جشن تقدیر از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، بر ضرورت تقویت ارتباط میان نسل‌های مختلف خانواده و توجه بیشتر به جایگاه سالمندان تأکید کرد.

    به گزارش جلال شرق، سرکار خانم هلن افرازه در این مراسم که صبح امروز با حضور اولیای دانش‌آموزان و جمعی از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های دانش‌آموزان برگزار شد، اظهار کرد: این برنامه به مناسبت روز جهانی سالمند برگزار شد و تلاش کردیم به موضوعی بپردازیم که شاید در خانواده‌ها کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

    وی افزود: ما احساس کردیم یک گمشده در خانواده‌ها وجود دارد و آن، شکل‌گیری و تقویت رابطه میان نسل‌ها و توجه به پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به عنوان گنجینه‌های ارزشمند خانواده است.

    مدیر آموزشگاه گل‌های فردوس با اشاره به نقش سالمندان در انتقال تجربه و ارزش‌های خانوادگی خاطرنشان کرد: باید هر یک از اعضای خانواده به رسالت خود در قبال این گنجینه‌های ارزشمند پی ببرند و بدانند که هر سخن و رفتاری که در خانواده دارند، می‌تواند در شکل‌گیری شخصیت و آینده نسل جدید تأثیرگذار باشد.

    افرازه تأکید کرد: هدف ما از برگزاری این مراسم، ایجاد فرصتی برای نزدیک‌تر شدن نسل‌ها، قدردانی از پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و یادآوری جایگاه ارزشمند آنان در خانواده است.

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *