اولین نشست کمیته‌های انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی آستانه‌اشرفیه برگزار شد. | جلال شرق
×

اولین نشست کمیته‌های انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی آستانه‌اشرفیه برگزار شد.

  • کد نوشته: 26467
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۵
  • ۰
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در اولین نشست کمیته‌های  انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا که در فرمانداری  این شهرستان تشکیل شد بر ضرورت مشارکت پرشور  و بانشاط مردم در انتخابات تأکید کرد. به گزارش جلال شرق ، رحیم حیدری بابیان اینکه امنیت کشور درگرو حضور سلایق مختلف سیاسی در عرصه انتخابات خواهد بود گفت: […]

    اولین نشست کمیته‌های انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی آستانه‌اشرفیه برگزار شد.
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در اولین نشست کمیته‌های  انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا که در فرمانداری  این شهرستان تشکیل شد بر ضرورت مشارکت پرشور  و بانشاط مردم در انتخابات تأکید کرد.

    به گزارش جلال شرق ، رحیم حیدری بابیان اینکه امنیت کشور درگرو حضور سلایق مختلف سیاسی در عرصه انتخابات خواهد بود گفت: با توجه به انتخابات اسفند گذشته و زمینه‌های خوبی که در کشور فراهم شده است این باور برای مردم تقویت‌شده که حضورشان در عرصه انتخابات ؛ همبستگی بین ملت ، نظام و انقلاب را به منصه‌ی ظهور می‌رساند.

    وی با اشاره به تلاش‌هایی که در شهرستان در جهت سلامت انتخابات بر اساس منویات مقام معظم رهبری مبنی بر عدم اعلام رأی خود به دیگران  شده است خاطرنشان کرد : در انتخابات گذشته ، صیانت و حفظ آرای مردم بر اساس اصل حق‌الناس بودن آن‌ها در این شهرستان تبلوریافته است.

    فرماندار آستانه‌اشرفیه بر نقش نظارتی و حاکمیتی همه اعضای فرمانداری در انتخابات تأکید کرد و خواستار فراهم شدن زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات  سال ۹۶ شد.

    رئیس انتخابات شهرستان آستانه‌اشرفیه  از گروه‌های مختلف اعم از دانشجویان ، بازاریان ، اصناف ، کشاورزان ، طلاب ، فرهیختگان و فعالین عرصه انتخابات شهر و روستا خواست با تشکیل نشست‌ها بر ضرورت حضور مردم در عرصه انتخابات را  فراهم سازند .

    در این نشست پس از شرح وظایف کمیته‌های انتخابات اعلام شد : آن دسته از علاقه‌مندانی که خواستار کاندیدا شدن در انتخابات شهر و روستا رادارند و برای جلوگیری از عدم ازدحام موقع ثبت‌نام  می توانند برای گرفتن عدم سوءپیشینه   از اول اسفندماه نسبت به دریافت آن از نهادهای ذیربط اقدام کنند.

     

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *