مردم در همه عرصه‌های جلوتر از مسئولین وارد انتخابات شدند. | جلال شرق
×

مردم در همه عرصه‌های جلوتر از مسئولین وارد انتخابات شدند.

  • کد نوشته: 27043
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۵
  • ۰
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در نشست شورای اداری این شهرستان که مدیرکل اداره اطلاعات استان گیلان به همراه معاونین این اداره کل حضور داشتند گفت: مردم در همه عرصه‌های جلوتر از مسئولین وارد انتخابات شدند. به گزارش جلال شرق، رحیم حیدری بابیان اینکه رهبری بر مشارکت حداکثری مردم تأکید دارند اظهار کرد: نظام می‌تواند مشروعیت، مقبولیت و […]

    مردم در همه عرصه‌های جلوتر از مسئولین وارد انتخابات شدند.
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در نشست شورای اداری این شهرستان که مدیرکل اداره اطلاعات استان گیلان به همراه معاونین این اداره کل حضور داشتند گفت: مردم در همه عرصه‌های جلوتر از مسئولین وارد انتخابات شدند.

    به گزارش جلال شرق، رحیم حیدری بابیان اینکه رهبری بر مشارکت حداکثری مردم تأکید دارند اظهار کرد: نظام می‌تواند مشروعیت، مقبولیت و توانمندی خود را در عرصه انتخابات داشته باشد.

    وی درباره راهیان نور با توجه به دیدار اخیر متصدیان کاروان نور سراسر کشور افزود: به تعبیری مقام ولایت اگر فرهنگ تولید نشود باید آن را تولید کنیم و باید، مخزن گران‌بهای جبهه را بازآفرینی و فرهنگ خود را بر اساس آن بسازیم.

    حیدری به اقدامات فرمانداری این شهرستان برای تأمین آب زراعی مطمئن اشاره کرد و گفت: تاکنون در سال جاری بالغ‌بر ۷۵ کیلومتر از انهار منطقه لایروبی شد و بیش از ۸۲ پمپاژ که داری مشکل بود برطرف گردید.

    وی به ایجاد روحیه نشاط و شادمانی در جامعه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به موفقیت برگزاری جشنواره بادام، جشنواره نوروزی را در ایام نوروز تدارک دیدیم که نشاط اجتماعی را در جامعه افزایش دهیم و هم‌چنین مهمانان نوروزی ضمن آشنایی با جاذبه‌های گردشگری این شهرستان با سوغات و صنایع‌دستی این شهرستان آشنا شوند.

    وی نقش رسانه‌های این شهرستان را در پیشبرد اهداف متعالی نظام اسلامی ستود و تصریح کرد: رسانه‌های این شهرستان بسیار خوب عمل می‌کنند و بسیار با مدیران شهرستان همگام و همراه می‌باشند.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه در این نشست با اشاره به برگزاری کنگره ملی حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع) گفت: محتوای بسیار غنی که در این کنگره در قالب مقالات تولیدشده با ایجاد کارگروه از این محتوا در عرصه اداره شهرستان و حوزه عملیاتی آن می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد.

    حجت‌الاسلام محمد ساجدی افزود: این محتوای غنی، که با توجه به هزینه فرصت و سرمایه علمی که آمده است می‌تواند در جهات مختلف فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، اقتصادی و سیاسی بهره ببریم.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه به بحث نظارت و تبلیغات انتخاباتی و چالش‌ها و موانع عدم مشارکت مردم پرداخت و اظهار کرد: چارچوب مشارکت مردم در عرصه انتخابات؛ جمهوریت و اسلامیت نظام است.

    وی تصریح کرد: مردم‌سالاری دینی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی باید چارچوب مدیران اجرایی انتخابات باشد.

    ساجدی بابیان اینکه بستر مشارکت و برگزاری انتخابات امن و سالم است خاطرنشان کرد: بر اساس نص صریح قانون اساسی، رأی مردم و حقوق شهروندی آنان باید چارچوب رفتار مسئولین انتخابات باشد.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه ادامه داد: فضای عمومی جامعه در همه شرایط به‌ویژه انتخابات باید فضای دارای امنیت و بدون ایجاد فضای امنیتی و انتظامی باشد.

    وی وعده‌ها و تعهدات انجام‌نشده در سطح ملی و محلی را از موانع عدم مشارکت مردم در انتخابات برشمرد و بر ضرورت پاسخگویی مسئولین برای تنویر افکار عمومی و دلایل عدم تحقق وعده‌های انجام‌نشده تأکید کرد.

    در این نشست مدیرکل اداره اطلاعات استان گیلان درباره روند انتخابات و نظارت این اداره برای ایجاد امنیت پایدار در انتخابات و مسائل بین‌المللی، منطقه‌ای سخنان مبسوطی را بیان کرد.

    از حاشیه‌های این نشست اداری حضور مدیرکل اطلاعات استان گیلان در درب ورودی سالن اجتماعات فرمانداری بعد از پایان نشست شورای اداری بود که با همه اعضای اداری حاضر در این نشست با دست دادن و احوالپرسی از آنان تشکر کرد.

     

     

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *