رسانههای آمریکایی از آماده شدن ترامپ برای اقدام ضد کره شمالی سخن میگویند.
به گزارش جلال شرق، شبکه العربیه گزارش داد: رسانه های آمریکایی از آماده شدن دولت این کشور برای اقدام نظامی ضد کره شمالی سخن می گویند. به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، تصمیم دونالد ترامپ برای اقدام نظامی ضد سوریه، نگاه آمریکاییها به او را تغییر داد. پییر غانم خبرنگار شبکه العربیه در واشنگتن گفت: آمریکاییها از دونالد ترامپ چهره جدیدی به عنوان رئیس جمهور قاطع دیدند.
فرید زکریا که مشهور به انتقادات تند از دونالد ترامپ از زمان نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری و پس از آن در زمان حضور ترامپ در کاخ سفید بود، پس از تصمیم ترامپ برای حمله به فرودگاهی در سوریه، به گونه دیگری درباره او سخن می گوید. آمریکاییها ترامپ را رئیس جمهور قوی می دانند که در امور خارجی و نظامی تصمیم گیرنده است.
فریاد زکریا در یک مصاحبه تلویزیونی گفت:«اکنون دیگر می توانیم بگوییم ترامپ رئیس جمهور آمریکاست. این لحظه مهمی بود.»
خبرنگار این شبکه خاطر نشان کرد: البته این مسئله به معنای آن نیست که همه در آمریکا با تصمیمات ترامپ موافق هستند. زیرا بسیاری از آمریکاییها به این علت از ترامپ حمایت کردند که او در زمان تبلیغات انتخاباتی می گفت خواهان دخالت در امور خارجی نیست. اما اکثریت اعضای کنگره از جمله جمهوریخواهان و دموکرات ها از تصمیم ترامپ درباره این حمله نظامی حمایت کردند. بعضی از رسانه های آمریکا حتی درباره حمله به کره شمالی سخن می گویند. کشتار خان شیخون تاثیر زیادی بر رئیس جمهور آمریکا گذاشته است و اکنون او بیش از گذشته به تیم امنیتی خود تکیه می کند.
براین ویلیامز گوینده شبکه «ام اس ان بی سی» گفت:«این شبکه، اطلاعات اختصاصی را درباره گزینه های پیش روی دونالد ترامپ برای تعامل با کره شمالی پخش می کند.»
در ادامه گزارش شبکه العربیه آمده است: دولت ترامپ می گوید برای اقدام یکجانبه ضد کره شمالی آمادگی دارد. دولت ترامپ پس از اعلام این آمادگی، فاش کرد ناوگروهی را به طرف شبه جزیره کره اعزام کرد. واشنگتن تاکید دارد با تهدید برنامه هسته ای کره شمالی مقابله خواهد کرد. این ناوگروه شامل یک ناوهواپیمابر، دو ناوشکن موشک انداز و یک ناوچه موشک انداز است. این ناوگروه قرار بود در استرالیا توقف کند، اما بر اساس دستور جدید در شرق اقیانوس آرام مستقر می شود.
سازمان های اطلاعاتی آمریکا می گویند کره شمالی ممکن است تا دو سال دیگر بتواند به موشکی با کلاهک هسته ای دست پیدا کند که توانایی هدف قرار دادن خاک آمریکا را دارد. ترامپ تهدید کرد مانند حمله به پایگاه هوایی سوریه، به صورت یکجانبه به کره شمالی هم حمله خواهد کرد.











دیدگاهتان را بنویسید