منتخبین شورا باید افراد باتجربه ، دارای تخصص، باکفایت، آدم سالم و صالح باشند | جلال شرق
×

منتخبین شورا باید افراد باتجربه ، دارای تخصص، باکفایت، آدم سالم و صالح باشند

  • کد نوشته: 27947
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
  • ۰
  • امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه  در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به انتخابات شوراها و روز شورا گفت: منتخبین شورا باید افراد باتجربه ،  دارای تخصص، باکفایت، آدم سالم و صالح باشند. به گزارش جلال شرق ، حجت‌الاسلام محمد ساجدی با اشاره به فرارسیدن ایام شعبانیه  و تبریک  ولادت امام حسین  ( ع ) و روز […]

    منتخبین شورا باید افراد باتجربه ،  دارای تخصص، باکفایت، آدم سالم و صالح باشند
  • امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه  در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به انتخابات شوراها و روز شورا گفت: منتخبین شورا باید افراد باتجربه ،  دارای تخصص، باکفایت، آدم سالم و صالح باشند.

    به گزارش جلال شرق ، حجت‌الاسلام محمد ساجدی با اشاره به فرارسیدن ایام شعبانیه  و تبریک  ولادت امام حسین  ( ع ) و روز پاسدار ، ولادت حضرت ابوالفضل العباس ( ع ) و روز جانباز به نقش مردم در انتخابات پرداخت و اظهار کرد:  مردم و منتخبان آن‌ها نقش موثّری در اداره شهر و روستاها دارند که این نکته بسیار حائز اهمیت است .

    وی بابیان اینکه شوراها در چارچوب سیاست‌های کلان کشوری اختیاردارند که  در امور اداری منطقه حوزه انتخابیه خود مدیریت کنند افزود : با توجه به اختیار و نقش قانونی که شوراها دارند و انتخاباتی که در پیش روداریم  باید مردم به کوچکی شهر و روستا توجه نکنند

    ساجدی خاطرنشان کرد :مردم باید  بهترین افراد با یک سری ویژگی‌ها که بتوانند از این جایگاه و اختیار قانونی آن ،  استفاده بهینه بکنند انتخاب کنند.

    وی تصریح کرد : کسانی که برای شورا انتخاب می‌شوند باید افراد باتجربه ،  دارای تخصص ، دارای توانایی‌ها و باکفایت باشند ، علاوه بر این‌ها باید آدم سالم و صالح باشند.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه با تأکید بر این سخن که باید افراد منتخب مردم ،  مستقل باشند گفت:  منتخبین شورا ، کسانی نباشند که نفوذپذیر باشند  و در برابر زیاده‌خواهی بعضی از  اشخاص  به دلیل بعضی از ضعف‌هایی که در آن‌هاست امتیاز دهند.

    ساجدی افزود : منتخبین شورا باید برای خدمت  عمومی همت و حمیت خود را  به کار ببرند و دنبال  تأمین مصلحت مردم  و منطقه باشند .

    ساجدی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد : منتخبین شورا  نباید روابط سیاسی ، قومی،  فامیلی را در انجام امور دخالت دهند .

    وی افزود :  هرچقدر این ویژگی‌ها در افرادی که خود را در انتخابات شورا کاندیدا کردند  بیشتر و بالاتر باشد بهره‌برداری شایسته خواهد شد و الا  بهر حال اگر خدای‌ناکرده کوتاهی کنیم خودمان  شایسته مذمّت خواهیم بود.

    ساجدی بودن چنین فرصتی قانونی و رسمی را زمینه لغزش برای افراد شورا عنوان کرد  و اظهار داشت : ممکن است کسانی که به‌عنوان عضو شورای شهر و روستا انتخاب می‌شوند با توجه به اختیارات و فرصت‌هایی که دارند با توجه به موقعیت‌های قانونی خودشان ، در معرض سوءاستفاده و یا رانت‌خواری قرار گیرند.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه خاطرنشان کرد : کاندیداها مواظب باشید که چه کسانی شمارا تشو.یق و ترغیب برای کاندیدا شدن می‌کنند یا می‌کنند و چه کسانی شمارا برای انتخاب شدن همراهی می‌کنند هرچند قصد نگاه توهم با اتهام و بدبینی به دیگران را نداریم ولی اقتضای موقعیت آن است که دقّت و هوشمندی از سوی اعضای شوراها به خرج داده شود.

    وی بابیان اینکه باید از هویت انسانی و اجتماعی  خود و از شخصیت مستقل خودمان مواظبت کنیم  اضافه کرد :  نباید ما به‌عنوان ابزار سوءاستفاده قرار گیریم   و نردبان دیگران شویم و دیگران با موج‌سواری و سوءاستفاده از موج‌سواری با موقعیت ما به مطامع پست خودشان نرسند و وبال اخلاقی ، قانونی و شرعی به گردن ما نیفتد.

    ساجدی در ادامه گفت: با توجه به آسیب شایعی که وجود دارد باید کسانی که مأموریت نظارت بر انتخابات شورا رادارند دقت فراوان کنند.

    وی با اشاره به این‌که زمزمه‌های زیادی می‌شنویم از اینکه بعضی‌ها خودشان را آماده کردند که هزینه کنند و احیاناً با خرید رأی و مانند این‌ها این موقعیت قانونی را به دست بیاورند تأکید کرد :  اگر مردم اطلاعاتی دارند باید به دستگاه‌های مسئول ، هیئت‌های اجرایی و نظارت اطلاع دهند و آن‌ها نیز با دقت و مراقبت برای انجام یک انتخابات سالم همه همت خود را به کار ببندند.

    ساجدی  انتخابات ریاست جمهوری را مهم‌تر و سرنوشت‌سازتر از انتخابات شورا عنوان کرد و اظهار کرد : قوه مجریه یکی از قوای مؤثر در اداره کشور است و ۴ سال سیاست داخلی و خارجی و شئون مختلف اداره کشور را به دست خواهد گرفت.

    وی ادامه داد: در پرتو موازین قانونی و با تدابیر رهبران انقلاب بر اساس آنچه در قانون اساسی پیش‌بینی‌شده است اداره امور کشور بر مبنای آرا و مشارکت مردم باشد  و این را به‌عنوان حق و امتیاز باارزش باید قدرشناسی و شکرگزاری کرد.

    ساجدی  به بخشی از سخنان رهبری در روز مبعث و توصیه‌های وی به کاندیداهای ریاست جمهوری اشاره کرد و بر ضرورت  پیشرفت کشور و توسعه اقتصادی ، نگاه  آنان به درون کشور  و ملت و توانایی  و ظرفیت‌های موجود کشور  بیشتر باشد .

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه در ادامه درباره جایگاه ارزشمند کار و کارگر اشاره کرد و گفت :جایگاه ارزشمند کار و کارگر در فرهنگ دینی ما جایگاه ویژه ای است و با توجه به وضعیت رکود و بیکاری، ترویج  فرهنگ کار در مردم خصوصا بین جوانان  تاثیر به سزایی دارد .

    وی افزود : کارگر مانند مجاهد در راه خداست و فایده کار او  فقط جنبه فردی ندارد و جنبه  اجتماعی آن بسیار پررنگ است و نقش موثری در راستای شعار سال ایفا می کند.

    خطیب نماز جمعه به سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم اشار کرده و گفت: استفاده از آثار آن شهید به عنوان یک منبع اصیل ناب مورد تاکید است.

    ساجدی   افزود :هفته معلم فرصت خوبی است تا مشکلات معلمان مورد بررسی قرار گیرد خصوصا فرهنگیان بازنشسته چرا که پس از ۳۰ سال از پایین‌ترین حقوق و دستمزدبرخوردارند که موجب دلسردی آنان خصوصا نسل جوان برای ورود به این عرصه می شود.

    امام جمعه استانه اشرفیه در ادامه اظهار کرد: فرهنگیان باید توجه کنند که نقش موثری در منش و نگرشی نسل جوان دارند و آنان راهنمای عملی موثری برای جوانان می باشند.

    حجت الاسلام ساجدی  به عدم استقبال  حجاج برای ثبت نام در حج تمتع اشاره کرد و گفت : حج امر واجبی است و باید کسانی که مستطیع هستند به این واجب الهی بپردازند .

    امام جمعه آستانه اشرفیه  به اجرای پروژه فاضلاب صنعتی با کمک بانک جهانی در آستانه اشرفیه اشاره کرد و آن را امر ضروری برای زیست محیطی عنوان کرد.

     

     

     

     

     

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *