سرویس انتخابات جلال شرق
برنامه و اهداف ائتلاف اول ( ابراهیم نجفی اسپیلی ، حسین ( یوسف ) دوست جلالی ، سید عباس نورحسینی )
چرایی ائتلاف و اهداف آن…..
امروز در بسیاری از اظهارنظرها علی الخصوص در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی موضوعاتی در نقد ائتلاف عنوان می گردد اما بد نیست از زوایایی دیگر به این واژه سیاسی نگریست و آن را تحلیل کرد تا به شکلی معقول منطقی در فرآیند تصمیم گیری و انتخاب عمل نمود .
۱٫ ائتلاف فی نفسه ، روحیه کار جمعی را ایجاد و فضای خود محوری و تک روی را دفع می کند .
۲٫ ائتلاف احساس تکلیف های دقیقه نودی ( و البته انفرادی) را قبول نداشته و برای ایجاد شهری آباد برنامه عملیاتی ارائه می دهد .
۳٫ ائتلاف با اصل ریخت و پاش های انتخاباتی مخالف است و نگاه صاحبان قدرت و ثروت را برای کسب کرسی با هزینه های سرسام آور جهت ایجاد مشروعیت برای خویش نمی پذیرد .
✅هدف از این مقال به معنای اینکه تمام افرادی که بطور فردی قدم در این راه نهادند را به یک چشم بنگریم نیست . معتقدیم ائتلاف افرادی را که با حداقل هزینه اعتماد حداکثری مردم را جلب می کنند به هزینه کرد بهتر از منابع شهری وا می دارد و این روحیه در تقسیم عادلانه سرمایه بسیار موثر است .
✅و در پایانی سخنی پیرامون ائتلاف اول;
ائتلاف اول اگر نگاهش به پر کردن لیست به هر نحو بود می توانست به راحتی با افرادی با اختلاف اندیشه و با هدف رای آوری صرف شکل گیرد اما کماکان مصر است تا با حداقل نفرات ممکن اما در عین حال هماهنگ جهت خدمت به شهر و دیار خود ورود نماید و البته تلاش خویش را برای همراهی سایر عزیزان و نامزدها بکار خواهد بست .
بی شک تخریب افراد در فضای کنونی برای برخی نه تنها رایی به سبد رایشان اضافه نخواهد نمود بلکه بیش از پیش دست آنان را در برابر دیدگان پر مهر شهروندان آستانه ای رو خواهد کرد . عملکرد و سبقه اعضای ائتلاف بهترین شعار برای آنان است . مردم سلامتی و پاک دستی افراد را می دانند . وسعت نگاهشان را دیده اند . نحوه تعامل و حضورشان در کنار مردم را حس کرده اند .با نگاهی به کارنامه کاری آنان خواهیم دید که انگیزه ای برای تصاحب قدرت و ثروت ندارند و مطرح شدن به هر طریق را بر نمی تابند چون با مردم زیستن را آموخته اند و اعتماد به آنان تنها محدود به انتخابشان در این کارزار این دنیایی نیست البته انتخاب ائتلاف اول فرصتی مغتنم خواهد بود تا به فضل الهی ماحصل تجربه خویش را در عرصه مدیریت شهری برای ایجاد تحولی جدید بکار گیرند . ائتلاف اول اجماعی است برای پیشرفت بیشتر و با عنایت به سبقه این گروه که مدت مدیدی است عرصه آزمون و خطا را پیموده و با تکیه بر تعهد ، تجربه و تخصص ، بستری خواهد شد برای خدمتی دیگر انشاالله .
به امید انتخابی هوشمندانه در ۲۹ اردیبهشت۹۶
برنامه ائتلاف اول
۱-احداث مجتمع تجاری اداری زمین جنب بانک صادرات معین جهت ایجاد درآمد پایدار و سرمایه گذاری درآمد حاصل از فروش مجتمع در پروژهای عمرانی با اولویت طرح توسعه حرم
۲- تخریب سرویس بهداشتی واقع در ضلع جنوبی حرم مطهر سید جلال الدین اشرف (ع) و احداث سرویس مدرن دوطبقه با حاشیه تجاری
۳-ساماندهی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر سیدجلال الدین اشرف (ع) و ادامه سنگ فرش در قالب طرح باز آفرینی شهری
۴-ساماندهی دفع آبهای سطحی با اولویت آقاسید محمد (ع) ، انهار منشعب ازحشمت رود در جنب مسجد اهل بیت عبوری ازمنطقه آقاسیدحسن،بعثت…..
۵-طرح امکان سنجی و تهیه بسته سرمایه گذاری در طرفین سفید رود(پل تاپل) در محدوده شهری و ساماندهی مسیر
۶-آسفالت کمربندی جسیدان (از خیابان زندی تا پل بهمنیار) ،تکمیل پل بهمنیار ، ادامه تملک و آزادسازی از پل بهمنیار تا جاده کیاشهرو زیرسازی و آسفالت مسیر
۷-ادامه بازگشایی بلوار ابوذر به میدان فردوسی
۸-تهیه نقشه ترافیکی توسط مشاور مرتبط از شهر آستانه اشرفیه
۹-شهرداری الکترونیک(شفافیت عوارض)
۱۰-طرح تعریض خیابان از میدان شهید حسن دوخت تا دانشگاه پیام نور با رفوژ وسط و دفع آبهای سطحی
۱۱-ایجاد پارک محله در منطقه کورکاء و عبدالله آباد……
۱۲-تکمیل طرح چشم انداز ۵ساله و ۲۰ ساله شهری آستانه اشرفیه
۱۳– تکمیل طرح باز آفرینی شهری با اولویت بقاع متبرکه
۱۴-تهیه طرح تعریض خیابان فردوسی توسط مشاورین ذیصلاح و عملیاتی کردن پروژه
۱۵-دعوت به سرمایه گذاری در بافت فرسوده شهری با تسهیلات ویژه
۱۶-ویژگی شهردارازدیدگاه ائتلاف اول -سلامت،مدیریت،تخصص(عمران-شهرسازی)
۱۷-تهیه طرح امکان سنجی ازحرم مطهرسیدجلال الدین اشرف(ع)تا حرم آقاسیدمحمد(ع)ومزارشهدا ودعوت ازبخش خصوصی جهت اجرای پروژه












دیدگاهتان را بنویسید