امامجمعه آستانهاشرفیه در نشست با خادمین موکب اربعین حسینی گفت: راهپیمایی اربعین حسینی ، مانور اعتقادی ، سیاسی است
به گزارش جلال شرق ، در این نشست نخست محمد رمضانی رئیس ستاد عتبات عالیات گزارشی از روند اقدامات موکب در اولین سال حضورش در اربعین حسینی در کربلای معلا و نجف اشرف برای حاضران ارائه داد.
در ادامه فرماندار آستانهاشرفیه به نقش و اهمیت کار فرهنگی موکب اربعین سلطان سید جلالالدین اشرف ( ع ) پرداخت و خواستار هماهنگی و مودت بیشتر و استفاده از ظرفیتهای شهرستان برای این کار فرهنگی شد.
حجتالاسلام ساجدی با اظهار خرسندی از برگزاری این نشست در گلزار شهدای آستانهاشرفیه و بابیان اینکه شهدا ولینعمتان ما در دنیا و آخرت هستند اظهار کرد : در سیاستگذاری و تصمیمگیری برای پوشش رسانهای احتیاج به یک شوک و حرکتداریم
وی جوانگرایی در موکب را از فعالیتهای اجرای یک کار فرهنگی برشمرد و افزود : با توجه به بازتاب اربعین حسینی در دنیا ، نظم در راهپیمایی از اهمیت خاصی برخوردار است .
ساجدی راهپیمایی اربعین را در مقابل مانور شرمآور تکفیرها ، یک مانور اعتقادی و سیاسی برشمرد که مایه افتخار شیعه است و این راهپیمایی در راستای قیام امام حسین ( ع ) پیوند عاطفی میان شیعه برقرار کرده است
وی با اشاره به تأثیرگذاری فواید معنوی برای خادمین موکب خاطرنشان کرد : اگر این فرصت را در اختیار جوانان برای مشارکت بیشترآنها بگذارید سبب تجربه و ارتقای اجتماعی جوانان نیز خواهد شد.
در این نشست از رسانههای این شهرستان تجلیل به عمل آمد.












دیدگاهتان را بنویسید