سکوت شرم‌آور واتیکان به‌عنوان نماد مذهبی مسیحیت در برابر حوادث فلسطین ، قابل توجیه نیست | جلال شرق
×

سکوت شرم‌آور واتیکان به‌عنوان نماد مذهبی مسیحیت در برابر حوادث فلسطین ، قابل توجیه نیست

  • کد نوشته: 35767
  • ۰۱ دی ۱۳۹۶
  • ۰
  • امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خود که در مسجد جامع این شهرستان برگزارشد گفت: سکوت شرم‌آور واتیکان  به‌عنوان نماد مذهبی مسیحیت در برابر حوادث  فلسطین ، قابل توجیه نیست به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق  ، حجت‌الاسلام دکتر محمد ساجدی با اشاره به سالروز میلاد حضرت مسیح  ( ع ) در ۲۵ […]

    سکوت شرم‌آور واتیکان  به‌عنوان نماد مذهبی مسیحیت در برابر حوادث  فلسطین ، قابل توجیه نیست
  • امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خود که در مسجد جامع این شهرستان برگزارشد گفت: سکوت شرم‌آور واتیکان  به‌عنوان نماد مذهبی مسیحیت در برابر حوادث  فلسطین ، قابل توجیه نیست

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق  ، حجت‌الاسلام دکتر محمد ساجدی با اشاره به سالروز میلاد حضرت مسیح  ( ع ) در ۲۵ دسامبر  و تصویر زیبای میلاد آن حضرت در قرآن مجید و مادر پاک‌دامنش  اظهار کرد: آرمان مشترک همه انبیای الهی و اولیای خدا ؛   توحید ، عبودیت حق ، بسط و گسترش عدالت  در جامعه بشری است .

    وی بابیان اینکه اولیای خدا و پیامبران الهی دو چیز را خواهان بودند افزود : یکی  بسط معنویت و هدایت  مردم به مسیر عبودیت حق و توحید ناب و دیگری  گسترش و تحقق قسط و عدل  در میان جامعه بشری است.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه مسئله فلسطین را  به‌عنوان نمونه و یک مصداق و صحنه آزمایش برای همه پیروان الهی نام برد و ادامه داد:  مسئله فلسطین در جهان امروز ، میدان آزمون  و آزمایش پیامبران همه ادیان آسمانی و مذاهب اسلامی است

    وی  بابیان اینکه اسرائیلی‌ها اگر خود را یهودی و پیرو آیین موسی ( ع ) می‌داند باید بر اساس این ادعا رفتار خود  را تنظیم کنند خاطرنشان کرد :  اسرائیل نژادپرستی که  پیوسته دنبال نسل‌کشی است و به جنایت علیه فلسطینی‌ها مبادرت می‌کند چه  نسبتی با موسی ( ع ) و آیین یهود دارد؟

    ساجدی تصریح کرد : امریکا ، اروپا  و کشورهای غربی اگر واقعاً  پیروان واقعی مسیح ( ع ) هستند نباید توجیه‌گر جنایات اسرائیلی‌ها در مقابل فلسطینی‌ها باشند

    وی حمایت شرورانه امریکا  از رژیم صهیونیستی را  با آرزوهای مسیح ( ع ) منطبق ندانست و گفت: دولت استکباری امریکا  هرگز نمی‌توانند ادعا کند که پیرو مسیح  ( ع ) هستند هرچند میلاد  مسیح ( ع ) را جشن بگیرند.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه  از سکوت شرم‌آور واتیکان را  به‌عنوان نماد مذهبی مسیحیت  به‌ویژه کاتولیک در برابر این حوادث قابل توجیه ندانست و افزود :  همه مردم جهان در حمایت از فلسطین  به انتقال پایتخت اسرائیل از تل  اویو به قدس معترض هستند  و جهان اسلام  یکپارچه به‌ویژه مردم مسلمان معترض‌اند ولی متأسفانه واتیکان سکوت شرم‌آور خود را ادامه می‌دهد.

    وی در ادامه بیان کرد : مجمع عمومی سازمان ملل متحد  به‌عنوان برآیند  و نماد خاص ملت‌های جهان  بارأی بالا، قطعنامه علیه این اقدام امریکا  صادر کرده است و شورای امنیت  ممنوعیت انتقال  پایتخت اسرائیل به قدس را مصوب کرد ولی  امریکا  مدعی مسیح ( ع ) قطعنامه را وتو کند و با آن مخالفت کرده است.

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه با اشاره به فرارسیدن ۵ دی و  روز زلزله و کاهش اثرات طبیعی گفت: با حوادثی که در روزهای اخیر در کشور به وجود آمد و ازجمله  مردم  گیلان هنوز زخم  خسارات و تألمات و مصائب زلزله رودبار را  بر تن خود احساس می‌کنند.

    وی ادامه داد: حوادث طبیعی  با توجه به تغییرات جغرافیایی  در کره زمین یک امر طبیعی است و طبیعت کار خود را انجام می‌دهد  و زمان وقوع زلزله با توجه به پیشرفت علمی قابل پیش‌بینی نیست  اکنون دانشمندان  بشر می‌تواند تغییرات جوی را پیش‌بینی کند و زمان بارش باران و برف را مطرح کنند اما زلزله که طی چند ثانیه خرابی‌های زیادی به بار می‌آورد قابل پیش‌بینی نیست.

    ساجدی رعایت نکات ایمنی در شهرسازی و ساختمان‌سازی را  تنها راهکار مقابله با زلزله نام برد و اظهار کرد :  برای مواجه  با وقوع حادثه و جلوگیری از آثار زیان‌بار آن  باید آماده شویم و در میان مردم فرهنگ‌سازی کنیم تا آموزش عمومی ارتقا پیدا کند و آگاهی مردم  در نحوه رفتار در زمان زلزله بالا برود و شرایط لازم را برای مدیریت بحران از سوی دستگاه‌های امدادی فراهم کنیم .

    وی به سفر وزیر جهاد کشاورزی به گیلان اشاره کرد و ضمن تقدیر  از توجه و حضور وی به گیلان درباره موضوع اتفاق افتاده که به‌سرعت در فضای مجازی انتشار یافت  گفت: با توجه به اظهارات دردمندانه کشاورز لنگرودی در مقابل وزیر    ، بعضی گفته‌اند که وزیر حرف و تعبیری کرده که حمل بر اهانت کرده است .

    ساجدی  به نقل از مصاحبه خود کشاورز که گفته است وزیر به من بی‌احترامی و  اهانتی نکرده است و موضوع بحث  و حال و احوال بحث چیزی بوده است که نقل خود آن مطلب  مبتنی بر اهانت نبود  و اگر اهانتی صورت گرفته است ، وزیر یک نظام اسلامی مانند هر آدمی  ممکن  است در گفتار  و کردارش مرتکب خطا شود و اگر خطا کردیم زود  از اشتباه برگردیم و عذرخواهی کنیم  و رضایت صاحب حق را به دست بیاوریم  به‌ویژه این رفتار از ناحیه یک مسئول سیاسی ، می‌تواند رفتار و یک الگوساز و فرهنگ‌ساز باشد .

    وی نحوه ارتباط و سلوک مسئولان نظام اسلامی و کارگزاران جمهوری اسلامی در مراتب مختلف  با مردم را خیلی مهم دانست خاطرنشان کرد:  هنوز شیرینی رفتار شهید رجایی  در برخورد با مردم  و صمیمیت مردم با او در ذائقه مردم ما است و این الگوهای ناب را باید توسعه دهیم ارتباط مسئولین با مردم  زیادتر شود و مردم با مسئولین صمیمی‌تر و محترمانه‌تر باشد .

    ساجدی در ادامه گفت: من شنیدم  دراثنای اظهارات آن کشاورز محترم ، بعضی از مسئولان  محلی حاضر در آنجا سعی می‌کردند که آن کشاورز را ساکت کنند  و منصرف کنند  ؛ چرا؟  مثلاً می‌خواهیم آبروداری کنیم  ، آبروی ما به این است که مردم ما از ما راضی باشند  و می‌خواهیم وقتی یک وزیر و یک مقام عالی کشوری  می‌آید بگوییم همه‌چیز گل‌وبلبل است

    وی در ادامه افزود : بگذاریم  دست مردم به مسئولین و مقام عالی کشور برسد و خودتان امکاناتی فراهم کنید  و مانع نشوید  و این عمل شما یک خاطره و منشأ برکات  می‌شود. آنچه مهم است مسئله کشاورزی و محصولات کشاورزی  و حمایت از تولید و کشاورزان است

    امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه   با اشاره به مراجعات مردمی و اعتراضات مکرر  آن‌ها درباره هزینه آب ، برق ، گاز و تلفن  است گفت:  اولین مسئله در این است که نوع رابطه دستگاه‌های عمومی با مردم و رابطه حقوقی و قراردادی بین این دستگاه‌های عمومی  ازجمله دستگاه‌هایی که متولی توزیع آب ، برق و گاز و هستند باید این رابطه اصلاح شود .

    وی ضمن اظهار تأسف از این رفتار نامتوازن گفت:   ازیک‌طرف دستگاه‌های عمومی  از اختیارات قانونی یک‌جانبه برخوردارند  و آن را اعمال می‌کنند و همین امروز  یک عزیزی می‌گفت به خاطر ۲هزار تومان بدهکاری ، تلفن   را قطع کردند این‌که نمی‌شود اگرچه شما اختیاردارید که منابع و منافع شرکت را تأمین کنید  ولی به تعهدات خودتان در مقابل مردم و مصرف‌کننده عمل می‌کنید یا نه  ؟ مثلاً برق یکجایی باید قانونان  متعهد توسعه شبکه هستید  می‌گویید من پول‌ندارم شما بیایید ترانس بخر و بگذار  و کابل فرعی را بکش و من  به شما برق بدهم  به قول ما طلبه با او کج و با این لا کج و؛

    ساجدی در ادامه گفت: شما هر وقت خواستید قطع کنید و هر جور دلتان خواست  عمل کنید و مردم دستشان کوتاه باشد! باید این اصلاح شود  ، نمی‌دانم مجمع نمایندگان استان و مسئولین استانی حرف من را می‌شنوند یا نه ؟  مسئولانی که نقش تصمیم سازی و یا سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری را در این‌گونه مسائل دارند  این حرف را می‌شنوند یا نه ؟ وقتی شما از این اختیارات خود  استفاده می‌کنید  لازمه آن این است که با توسعه زیرساخت  ، تعهد خود را دقیق عمل کنید  ، چطور آن‌وقت که می‌رسد  به تعهد  خود عمل نمی‌کنید و در اینجا از اختیارات قانونی خود عمل می‌کنید ؟!

    امام‌جمعه در ادامه افزود :  به نظر من باید بعضی از این قوانین اصلاح و تعرفه‌ها منطقی شود  ، قبض آب را عزیزی آورده ست که آب‌بها یک مبلغی است ولی مجموع  وجهی که باید بپردازد سه برابر بیشتر از آب‌بها است ؛   به‌عناوین‌مختلف از مردم‌دارند پول می‌گیرند  ، من عرض می‌کنم که تعرفه‌ها را  واقعی کنید و بر سر مردم منت نگذارید  که بگویید داریم به آب‌بها شما یارانه می‌دهیم  ، قیمت را واقعی کنید و پول بی‌جا از مردم نگیرید. و این عناوین متفرقه که معلوم نیست کجا می‌رود و کجا خرج می‌شود از جیب مردم نکنید!؟

    وی با اشاره به سفر قریب‌الوقوع استاندار به شهر آستانه‌اشرفیه و حضور وی در سمینار ائمه جمعه در آستانه‌اشرفیه  اظهار کرد : من متأسف هستم از این میز خطابه که اگر آقایان سانسور هم نکنند  عرض کنم که ارزیابی ما از مدیریت استان ، نسبت به شهرستان  مثبت نیست

    خطیب نماز جمعه آستانه‌اشرفیه  افزود : باید یک سازوکار روشن و قابل قبولی در تعامل مسئولان استان ، اگر استاندار محترم ، معاونین ایشان و مدیران کل  استان حرف من را می‌شنوند  درباره امام‌جمعه شهرستان‌ها که بیشترین ارتباط با مردم رادارند و زبان گویای  مسائل و مشکلات مردم هستند  و نقطه وصل مردم با مسئولین نظام می‌باشند پیش‌بینی کنند و ما متأسفانه  هنوز یک سازوکار روشن نداریم

    وی در ادامه  بیان کرد : البته ما معتقد  هستیم و انصاف می‌دهیم در سطح کلان کشور یک محدودیت‌هایی وجود دارد ، وضعیت و بودجه اعتبارات عمرانی مناسب نیست  اما تأکید من این است  در چنین شرایطی ، حداقل ارتباطات انسانی در  روابط مسئولان با مردم  باید بهبود پیدا کند ، مدیریت کشور  در سطوح مختلف ازجمله در استان  باید منسجم بشود  اگر این کار انجام گیرد تا حدود زیادی می‌توانیم  آن محدودیت‌ها و مشکلات را پشت سر بگذاریم و از التهاب و اضطراب در جامعه جلوگیری و ایجاد آرامش در جامعه کنیم .

    ساجدی در پایان  تصریح کرد : به سالاری استاندار جدید عرض می‌کنم کاری که استاندار  قبلی ما تا پایان دوره مدیریتش نسبت به زادگاه  خود در طرح توسعه حرم یا بازگشایی  خیابان ۳۵ متری دسترسی به حرم و پل کابلی  انجام نداده است  از استاندار محترم جوان و جدید می‌خواهیم که در آغاز مدیریتش این مطالبه به‌حق مردم شهرستان را انجام دهد .

     

     

     

     

     

     

     

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *