در آستانه فرا رسیدن هفته حجاب و عفاف و در نشست کمیته حجاب و عفاف شهرستان آستانه اشرفیه ؛راه کارهای مختلف اجرایی قانون حجاب و عفاف در جامعه مورد تاکید قرار گرفت.
به گزار ش جلال شرق ، فرماندار آستانه اشرفیه در نشست ستاد کمیته حجاب و عفاف شهرستان خواستار نقش موثر تر معلمان در الگو سازی نسل دانش آموزی شد و گفت: نقش خانواده و رفتار پدر و مادر در برخورد با افراد غریبه می تواند از نگاه و یک کودک و نوجوان در رفتار با افراد دیگر بسیار موثر باشد.
رحیم حیدری با اشاره به تاریخچه حجاب در ایران افزود : ما حتی در نقشینه ها و سنگ نبشته های تخت جمشید ، زن ایرانی را بی حجاب نمی بینیم زیرا حجاب نیز در دوران باستان از جایگاه ارزشی بالایی برخوردار بود و مختص به اسلام و یا ایران نیست.
وی با بیان اینکه مردم به عمل ما توجه دارند نه به حرف خاطر نشان کرد : بسیاری از حرف های ما با عمل مان سازگار نیست به طوری که وقتی مردم به اداره ای مراجعه ای می کنند و مسئول اداره را برای چندمین بار مراجعه خود مشاهده نمی کنند جای گله مندی برای آنان وجود خواهد داشت.
حیدری خواستار توجه بیشتر به جوانان و نوجوانان و نیارهای مختلف آنان در طول دوران زندگی آنان شد تا خدای ناکرده با عدم توجه جامعهبه آنان به ناهنجاری ها و جاهای مختلف دیگر گرایش پیدا نکنند.
فرماندار آستانه اشرفیه هم چنین حضور رئیس اداره را در محل کار خود یک حق الناس برشمرد و خواستار توجه بیشتر مسئولین برای کارکردن و خدمت به مردم شد.
فرمانده سپاه پاسداران ناحیه استانه اشرفیه نیز به نگاه غرب به لباس و اشاعه بی بند باری برای فرو پاشی خانواده پرداخت و گفت: آنانی که بهروابط بی بند و بار زن و مرد اعتقاد ندارند معتقدند که این مسئله یک نکته فرعی و جزیی است در حالی که اشتباه می کنند زیرا مسئله حجاب و روابط اسلامی میان زن و مرد از جایگاه مهمی برخوردار است.
دکتر حسن حبیبی یکی از مهمترین مولفه های مخالفت شدید و خصمانه دولت های غربی را با جمهوری اسلامی ایران ، مسئله حجاب نام برد و اظهار کرد : حجاب بر خلاف فرهنگ پذیرفته شده غرب است زیرا دنیای غرب با کشاندن زن به ابتذال و فرصت اندیشیدن ، فکر کردن و تصمیم گیری را از وی سلب کرده است.
وی گرایش به سمت مدگرایی ، تجمل گرایی و تازه طلبی و افراط در کار آرایش و نمایش در مقابل مردان را یکی از بزرگترین انحراف جامعه و انحراف زنان برشمرد که در مقابل اینها بانوان باید مقاومت از خود نشان دهند.
فرمانده سپاه پاسداران به نقش پر رنگ ماهواره ها در تخریب خانواده پرداخت و ادامه داد: آنانی که فیلم های در ۹۰۰قسمت می سازند و خانواده ها را هدف قرار داده اند در صدد القاء و اشاعه از خود بیگانگی فرهنگی و گرایش به فرهنگ مبتذل غرب هستند که مراقبت و مواظبتخانواده های ما را می طلبد.
در ادامه این نشست فرماندهی نیروی انتظامی ، رئیس اداره اطلاعات ، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و مسئول بخش بسیج خواهران درباره موضوعات مبتلابه جامعه در باره گشت امنیت اجتماعی ، تقابل غرب با فرهنگ اسلامی ، برگزاری اجتماع بزرگ صیانت از حریم خانواده و استفاده دشمن از جنگ نرم برای القای فرهنگ غربی در خانواده ها مطالبی را بیان کردند.


















دیدگاهتان را بنویسید