۱۲ هزار اصله نهال رایگان در هفته منابع طبیعی در آستانه اشرفیه توزیع می شود/درخت «سفید پلت»  صفرابسته یکی نادر ترین و ارزشمندترین درختان دنیا است | جلال شرق
×

۱۲ هزار اصله نهال رایگان در هفته منابع طبیعی در آستانه اشرفیه توزیع می شود/درخت «سفید پلت»  صفرابسته یکی نادر ترین و ارزشمندترین درختان دنیا است

  • کد نوشته: 48317
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۷
  • ۰
  • رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری آستانه اشرفیه از توزیع ۱۲هزار نهال رایگان در این شهرستان در هفته منابع طبیعی در این شهرستان خبرداد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ،  حسین آبکار در حاشیه دیدار با فرماندار آستانه و غرس نهال در فرمانداری در گفتگو اختصاصی با جلال شرق ، هدف از […]

    ۱۲ هزار اصله نهال رایگان در هفته منابع طبیعی در آستانه اشرفیه توزیع می شود/درخت «سفید پلت»  صفرابسته یکی نادر ترین و ارزشمندترین درختان دنیا است
  • رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری آستانه اشرفیه از توزیع ۱۲هزار نهال رایگان در این شهرستان در هفته منابع طبیعی در این شهرستان خبرداد.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ،  حسین آبکار در حاشیه دیدار با فرماندار آستانه و غرس نهال در فرمانداری در گفتگو اختصاصی با جلال شرق ، هدف از توزیع نهال رایگان در بین مردم را نهادینه  کردن فرهنگ کاشت درخت  نام برد و افزود : درختان توسکا ، افراء ، صنوبر و تعداد اندکی از دیگر درختان جنگلی است .

    وی با بیان اینکه در این هفته تلاش می کنیم تا هر شهروند حداقل یک درخت بکارد  افزود : برای سر سبزی و پوشش گیاهی و جنگلی شهرستان  تلاش م یکنیم با کمک گروه های مردم نهاد  در این هفته اقدام های موثری را برداریم .

    آبکار حفظ منابع موجود شهرستان را اولویت اول اداره منابع طبیعی و آبخیز داری برشمرد  و ادامه داد: احیای جنگل های تخریب شده و توسعه فضای سبز و کمک به سر سبزی  و نقاط و باغات شهری و روستایی وحاشیه های جنگل  که متاسفانه در حال تخریب است از دیگر برنامه های این اداره است.

    رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری آستانه اشرفیه با اشاره به وجود جنگل های هیرکانی در شهرستان ، وجود درخت «سفید پلت»  درصفرابسته را یکی از ارزشمندترین جنگل های دنیا برشمرد و اذعان کرد:   درهیچ جای دنیا ،  جنگل جلگه ای با این تنوع  گونه ای نمی توان دید.

    وی ادامه داد: خیلی کم  ومحدود  جنگل جلگه ای با این تراکم و این نوع درختان  در دنیا است و باید این امانت را حفظ کنیم و تمام تلاش خود را  برای توسعه  این جنگل ها برای تحویل به نسل آینده انجام خواهیم داد..

    آبکار به برنامه های هفته منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: غرس نهال در طرح ساحلی گردشگری عسگر آباد دهکا با حضور مسئولین در ۱۵ اسفند ، درختکاری  در مناطق تخریب شده صفرابسته ،  پرکاپشت پشت یاور زاده  و کیسم بالا از دیگر برنامه های این هفته است

    وی درباره زمان توزیع نهال رایگان  به مردم افزود : با توجه به  استقبال ،حداقل  به هر شهروند در روز توزیع ۳ نهال برای غرس به صورت رایگان اهدا خواهد شد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *