پیاده‌راه‌سازی اقتصاد رشت را به تعطیلی کشاند | جلال شرق
×

پیاده‌راه‌سازی اقتصاد رشت را به تعطیلی کشاند

  • کد نوشته: 5835
  • ۰۹ آبان ۱۳۹۴
  • ۰
  • نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی شهرداری رشت اشاره کرد و گفت: طرح پیاده‌راه‌سازی اقتصاد شهر رشت را به تعطیلی کشانده است. به گزارش جلال شرق ، جبار کوچکی‌نژاد  امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی گیلان خواستار دقت در اجرای طرح‌های شهری در این شورا شد و اظهار کرد: شورای برنامه‌ریزی […]

  • نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی شهرداری رشت اشاره کرد و گفت: طرح پیاده‌راه‌سازی اقتصاد شهر رشت را به تعطیلی کشانده است.

    به گزارش جلال شرق ، جبار کوچکی‌نژاد  امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی گیلان خواستار دقت در اجرای طرح‌های شهری در این شورا شد و اظهار کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان عالی‌ترین شورا در راستای سیاست‌های توسعه‌ای گیلان است.

    وی به اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی شهرداری در شهر رشت اشاره کرد و افزود: اجرای پیاده‌راه‌سازی در خیابان اعلم‌الهدی خوب بود و خودروها از مسیرهای دیگر می‌توانستند به طرف میدان شهدای ذهاب تردد کنند.

    کوچکی‌نژاد با بیان اینکه تمام خیابان‌های منتهی به میدان شهدای ذهاب شهر رشت اکنون کنده‌کاری شده‌است، تصریح کرد: اقتصاد گیلان در اطراف میدان شهدای ذهاب متمرکز است و ترافیک آزاردهنده‌ای در اطراف این میدان ایجاد شده‌است.

    نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اجرای طرح‌های توسعه‌ای برای شهر رشت را مفید خواند و بیان کرد: اکنون وسط شهر رشت شخم زده شده و مسئولان مربوطه می‌توانستند به شکل دیگری این امر را انجام دهند.

    وی بازاریان را مرکز ثقل اقتصاد شهری عنوان کرد و گفت: طرح پیاده‌راه‌سازی اقتصاد شهر رشت را به تعطیلی کشانده و سبب افزایش چک‌های برگشتی بازاریان شده‌است.

    کوچکی‌نژاد با اشاره به انتقاد مردم از وضعیت اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی در رشت، خاطرنشان کرد: نامه‌ای به منظور بررسی وضعیت مذکور به دستگاه قضایی استان ارسال شده‌است.

    نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به وجود مشکلات اقتصادی در بازار و قسمت‌های مختلف جامعه اشاره کرد و یادآور شد: بازاریان رشت امید دارند مراجع قانونی پاسخگو باشند و اگر اقدامی از طرف مراجع مربوطه انجام نشود مردم راه دیگری را طی می‌کنند.

    وی با بیان اینکه طرح پیاده‌راه‌سازی رشت با عجله در حال انجام است، اظهار کرد: در کشورهای دیگر وضعیت مذکور کمتر مشاهده می‌شود.

    کوچکی‌نژاد در پایان از اجرایی نشدن طرح جامع حمل و نقل شهری در رشت انتقاد کرد و گفت: طرح مذکور از سال‌های گذشته تاکنون اجرایی نشده و شهر رشت از حمل و نقل شهری مناسب محروم است./فارس

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *