مدیر عامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی عصر امروز در دیدار از مجموعه شیلات کیاشهر اعلام کرد : شهرموزه ماهیان خاویاری در مجموعه شیلات کیاشهر راه اندازی می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، سید محمد مجابی پس از بازدید از مجموعه شیلات کیاشهر در گفتگو با رسانه ها با اشاره به قدمت ۱۵۰ ساله مجموعه شیلات کیاشهر گفت: در کل دریای خزر مهمترین مرکزی که برای صید ؛ فرآوری ماهیان خاویاری استفاده می شده است مرکز شیلات کیاشهر بوده است .
وی افزود: اولین بار یک تاجر روسی به نام لیانیازوف به این کیاشهر می آید و قرار دادی با دولت ناصرالدین شاه عقد می کند و مسئولیت مشترک شیلات شمال را برعهده می گیرد.
دکتر مجابی با اشاره به در ساختمان های متعددی که در شیلات کیاشهروجود دارد به بحث فرآوری ماهیان خاویاری ، بسته بندی و همین طور نوع استفاده از ابزار و ادواتی که در صید صورت می گرفت اظهارکرد: اضافه بر ماهیان غضروفی و خاویاری که در اینجا صید می شده است شاید حرکت صیادی نوینی که در ماهیان استخوانی در دریای خزر و سواحل جنوبی دریای خزر است از نتایج حضور این مجموعه در بندر کیاشهر است .
مدیر عامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی با اذعان به اینکه در سال های گذشته به هر دلیلی رسیدگی به این مجموعه کمتر اتفاق افتاده است گفت: با دستور وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر این که ما بتوانیم یک مجموعه شهر موزه خاویار احداث کنیم تعامل با سازمان میراث ، جهانگردی و گردشگری صورت گرفت و در تعامل با این سازمان به دنبال این هستیم که در شهریور ماه کلنگ عملیات اجرایی این مجموعه را به طور کامل بازسازی و تبدیل به یک شهر موزه کنیم که این امر اتفاق خواهد افتاد.
دکتر مجابی ادامه داد: آن چه که در شهر موزه شیلات کیاشهر اتفاق خواهد افتاد آن است که ما بتوانیم رویداد گرایانه این موزه را که هم آموزش ، بازدید و تاریخچه وجود داشته باشد اداره کنیم.
























دیدگاهتان را بنویسید