به مناسبت چهل و دومین سالروز تاسیس سپاه پاسداران ، گردان سایبری در آستانه اشرفیه تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، فرمانده گردان امام حسین آستانه اشرفیه با بیان این که تشکیل گردان سایبری در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور فعالانه نیروهای انقلابی در عرصه فضای مجازی با همکاری امام جمعه و هیئت امنای مسجد جامع بخش کیاشهر تشکیل شده است اظهارکرد: این گردان با ظرفیت بالای نیروهای بسیجی خود قصد تولید محتوا به صورت پیشدستانه و قبل از دشمن را در فضای مجازی دارد امید است گردان سایبری گردان امام حسین علیه السلام آستانه اشرفیه بتوانند فعالیت خود را با قدرت به انجام رساند.
سرگرد اسماعیل رفعت با اشاره به کمک گردان امام حسین درساخت و افتتاح یک واحد مسکونی محرومین با همکاری سپاه شهرستان گفت: در چهل و دومین سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک باب منزل مسکونی در روستای لفوت بالا با حضور فرماندار و امام جمعه و جمعی دیگر از فرماندهان و مسئولین مورد بهره برداری و در اختیار فرد نیازمند قرار گرفت .
فرمانده گردان امام حسین علیه السلام آستانه اشرفیه با بیان این نکته که این واحد مسکونی با کمک خیرین و همچنین با کمک سپاه ناحیه شهرستان آستانه اشرفیه ساخته شده است افزود: این گردان از سال ۹۸ شروع به ساخت این واحد مسکونی کرد که تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیون تومان بابت ساخت این واحد مسکونی هزینه شده است.















دیدگاهتان را بنویسید