اعضای جدید هئیت امنای موکب شهرستان آستانه اشرفیه معرفی شدند | جلال شرق
×

اعضای جدید هئیت امنای موکب شهرستان آستانه اشرفیه معرفی شدند

  • کد نوشته: 66708
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
  • ۰
  • در جلسه مشترک ستاد اربعین و عتبات عالیات شهرستان آستانه اشرفیه ، اعضای جدید هئیت امنای ستاد و موکب شهرستان معرفی شدند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، این نشست که ظهر امروز  با حضور فرماندار و امام جمعه شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر ، و اعضای ستاد عتبات عالیات  در سالن […]

    اعضای جدید هئیت امنای موکب شهرستان آستانه اشرفیه معرفی شدند
  • در جلسه مشترک ستاد اربعین و عتبات عالیات شهرستان آستانه اشرفیه ، اعضای جدید هئیت امنای ستاد و موکب شهرستان معرفی شدند

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، این نشست که ظهر امروز  با حضور فرماندار و امام جمعه شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر ، و اعضای ستاد عتبات عالیات  در سالن اجتماعات فرمانداری برگزارشد رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات آستانه اشرفیه با اشاره به اهداف ستاد برای بازسازی عتبات متبرکه اظهارکرد: برپایی ایستگاه صلواتی برای جمع آوری نذورات مهم و ضروری است و بهتر است که جمع آوری کمک و نذورات از طریق ایستگاه های مستقر در شهر با هماهنگی ستادصورت گیرد .

    علی جعفری ضمن تقدیر از اعضای قبلی ستاد عتبات و موکب  حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف ( ع )  به انتخاب لیست ۲۰ نفره و ۳۰ نفره موکب برای اماکن مقدسه نجف اشرف و کربلای معلی  اشاره کرد و گفت: اعضای موکب بر اساس رایزنی با امام جمعه ، فرماندار ، فرمانده سپاه  انتخاب شده است و در این جمع رئیس اجرایی و حسابدار و روحانی موکب نیز مشخص شده است.

    حجه الاسلام والمسلمین طیبی امام جمعه شهرستان تعامل موکب ها برای خادمی ابا عبدالله الحسین ع را ضروری دانست و گفت : حضور در دستگاه اهل بیت علیه السلام با نیات خیر و هدف خادمی همراه است و برای کیفیت بخشی به خادمی ابا عبدالله الحسین(ع)موکب های شهرستان باید با هم نشست و تعامل داشته باشند .

    فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه با اظهار به اینکه عزاداری ها اسلام را زنده نگه داشته و نباید به بیگانگان اجازه سوءاستفاده دهیم گفت : همه هئیت ها موظف به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند و ستاد تبلیغات بانظارت ویژه درصورت برخورد باید تذکر دهد.

    حمیدرضایی شعار امام حسین ع را شعار وحدت و انسجام بیان کرد و گفت : تمامی موکب ها برای عدم دوگانگی و اختلاف نظر ها با برگزاری نشست وگفتگو به وحدت برسند و موکب های جدید و مجوز دار خارج شهرستان باید زیر نظر ستاد عتبات عالیات شهرستان فعالیت. داشته باشند .

    در این جلسه  علی جعفری ، رئیس ستاد عتبات و مو کب سلطان سید جلال الدین اشرف ( ع ) ، سید علی صابری رئیس اجرایی موکب ،نادر غلامی حسابدارموکب  ، حجت الاسلام رسول علیزاده روحانی  موکب  ، عباس عالم .حمید رهپیما و عباس حسنی به عنوان اعضای جدید موکب معرفی شدند.

    انتهای پیام

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *