نشست مجمع خیرین سلامت شهرستان آستانهاشرفیه به منظور تقدیر از خیرین سلامت این شهرستان با حضور فرماندار و رئیس مجمع خیرین سلامت استان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزارشد
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جلال شرق، رئیس مجمع خیرین سلامت استان گیلان در حاشیه این نشست در گفت و گو اختصاصی با جلال شرق با تشکر از مسئولین شهرستان آستانه اشرفیه و خیرین اظهارکرد::مجمع خیرین سلامت آستانهاشرفیه یکی از فعال ترین مجامع خیرین سلامت در شهرستان های استان گیلان هستند که خدمات خوبی را تاکنون درحوزه سلامت داشته است.
دکتر سید علی صدر با بیان اینکه مجمع خیرین در راستای کمک به بخش بهداشت و درمان دانشگاه ها تاسیس شده است و یکی از N.J.O هستند که در چند سال اخیر بسیار فعال شدند افزود: بحث سلامت بحث گسترده ای در وزارت بهداشت است و وزارت بهداشت به تنهایی توان پاسخگویی نیازها را ندارد و همه نهادها و مردم باید به این امر کمک کنند.
وی با تاکید بر این نکته که در مجمع سلامت بحث اصلی کمک به ساختار و ارایه خدمات درمانی و بهداشتی است گفت: ساخت خانه بهداشت ،ساخت بیمارستان ،توسعه بخش ها ، تهیه تجهیزات پزشکی مختلف و در بحران کرونا حتی وسایل مصرفی را خیرین کمک کرده و دست بالا زدند و در تهیه وسایل مصرفی بیمارشتان ها همت کردند .
صدر با اذعان به اینکه مجمع خیرین سلامت در استان گیلا ن بیش از ده سال است کهفعال شدند خدمات شایانی را انجام دادند ادامه داد: خیلی ها از خیرین اکنون در جمع ما و به این دنیای فانی را ترک کردند و حتی خیرینی که سنگ بنای راه اندازی سی تی اسکن را دربیمارستان کوثر را گذاشتند و اقدام کردند و مردم از خدمات آنان بهره گرفتند اکنون درجمع ما نیستند
رئیس مجمع خیرین سلامت استان گیلان از مردم در خواست کرد که فقط در ایام کرونا و در این بحران به فکر کمک به بیمارستان ها ،مراکز بهداشت و سلامت نباشند زیرا با توجه به محدودیت های منابع مالی که دانشگاه ها و بیمارستان ها دارند خیرین می توانند در حل معضلات و گره های کور کمک شایانی در این راه داشته باشند.
وی یک پیشنهاد هم داشت و این که در هر شهرستانی ، خیرین برای اطلاع از وضعیت درمان و سلامت شهرشان به شبکه بهداشت مراجعه کرده و نیازهای آن را دریابند و با توجه به اولویت ها، مشکلات مردم را حل کنند.
رئیس مجمع خیرین سلامت استان گیلان در پاسخ به سوال خبرنگار ما که طی دو سال گذشته چه میزان کمک از سوی خیرین بهع سلامت و درمان استان شده است گفت: در سال ۹۹ بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان و درسال ۹۸بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان خدمات عمرانی ،نقدی ، خرید تجهیزات مصرفی بیمارستانی از سوی خیرین کمک شده است .
وی ضمن تقدیر تشکر از خیرین که در کار خدا پسندانه شرکت کردند از مردم تقاضا کرد در راستای تامین تجهیزات پزشکی و تجهیزات آزمایشگاهی و حتی در ساخت و ساز عمرانی به بیمارستان ها کمک کنند و اظهار امیدواری کرد که با تلاش خیرین آلام بیماران هر چه سریع تر کاهش یابد.
دکتر صدر با بیان این که در برخی از شهرستان ها کمک خیرین سلامت به سمت بهداشت و درمان مانند ساخت خانه های بهداشت ، تجهیز خانه های بهداشت ،ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ سوق داده شد که کمک بسیار حیاتی در نجات بیماران بوده است.
وی از گروه های مردم نهاد درخواست کرد که کار سلامت را کار خود دانسته و با دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ارتقای سلامت جامعه همراهی کنند تا ان شاء الله سلامت مردم به عنواد هدیه الهی در تمام سطح کشور بصورت عادلانه تامین شود.
در نشست خیرین سلامت که با حضور فرماندار ، امام جمعه ، جمعی از مسئولین و هیئت مدیره خیرین سلامت حضور داشتند از خیرین سلامت با اهدای لوح سپاس قدردانی به عمل آمد.


























دیدگاهتان را بنویسید