آن چه از همه بیشتر مردم را گله مند کرده است فساداداری ، تبعیض و کم کاری مسئولین است | جلال شرق
×

آن چه از همه بیشتر مردم را گله مند کرده است فساداداری ، تبعیض و کم کاری مسئولین است

  • کد نوشته: 70715
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱
  • ۰
  • عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مراسم ارتحال امام خمینی در آستانه اشرفیه گفت:آن چه از همه بیشتر مردم را گله مند کرده فساداداری ، تبعیض و کم کاری مسئولین است به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، حجت الاسلام والمسلمین ذوالنور عصر امروز در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی ره […]

    آن چه از همه بیشتر مردم را گله مند کرده است فساداداری ، تبعیض و کم کاری مسئولین است
  • عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مراسم ارتحال امام خمینی در آستانه اشرفیه گفت:آن چه از همه بیشتر مردم را گله مند کرده فساداداری ، تبعیض و کم کاری مسئولین است

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، حجت الاسلام والمسلمین ذوالنور عصر امروز در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی ره در حسینیه حرم مطهر آقاسید جلال الدین اشرف با اظهار به اینکه مسئولین چون امام خمینی ره باید روشنگری داشته باشندگفت:امام خمینی ره در برابرهر اقدام غیر قانونی قد علم کرد ، در برابر اقدام سیاه کشف حجاب فریاد زد ، در مقابل هر موضعی که پهلوی در نوکری استکبار می گرفت افشاگری و روشنگری می کرد و همین باعث محبوبیت امام و پیروزی انقلاب شد .

    وی افزود: در کشور مشکلات فراوانی وجود دارد اما آنچه که از همه بیشتر مردم را گله مند کرده فساداداری ، تبعیض و کم کاری مسئولین است .

    عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم در انتخابات و تمامی مناسبات اجتماعی حضور پر رنگ داشته لازم است که مسئولین قدرشناس باشند و در حل مشکلات جامعه کوتاهی نکنند .

    وی با اشاره افزایش فارغ التحصیلان رشته پزشکی در دوره حاضر از وضعیت ذلت‌بار دوران پهلوی و وابستگی به کشورهای غرب و شرق در زمان پهلوی گفت : در دوران پهلوی از هر جهت در ذلت بودیم و تمام امکانات کشور وابسته به استکبار بود حتی برای درمان بسیاری از درد ها به پزشکان خارج از کشور نیازمند بودیم که درحال حاضر ایران چندین فارغ التحصیل پزشک و یا پزشک اعزامی به خارج دارد .

    حجه الاسلام والمسلمین ذوالنور با ابراز امیدواری به تغییر وضع اقتصادی و بهبودشرایط گفت : دقت در انتخاب وزرا کم بوده اما با اطمینان کامل می گویم که به حول قوه الهی بر مشکلات مسلط خواهیم شد و شرایط تغییر می کند .

    وی با بیان اینکه یکی از عوامل پیروزی انقلاب وجود امام خمینی ره است تصریح کرد : هرجا از انقلاب فاصله گرفتیم با مشکل مواجه شدیم ، امروزه دشمن تلاشش متمرکز است در تحریف و تخریب امام ، فراموشی آرمان های امام ، دوری جوانان از دین و اعتقادات و القای ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران که باید گفت با حضور گسترده مردم در صحنه های مختلف اجتماعی چون مراسم سردارشهید سلیمانی تلاشش بیهوده است

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *