رییس تعزیرات حکومتی شهرستان آستانه ی اشرفیه در حاشیه جلسه ی کارگروه اقدام مشترک اعلام کرد :کارخانجات برنجکوبی مجاز نیستند تا کشاورزان را ملزم به تحویل برنج در قبال اجرت تبدیل شالی به برنج نمایند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جلال شرق محمودصفری در حاشیه جلسه ی کارگروه اقدام مشترک با بیان این مطلب افزود: همه ساله با تعیین نحوه ی محاسبه ی دستمزد تبدیل شالی، نرخ ریالی و معادل جنسی آن تعیین و ابلاغ شده و رعایت مصوبات تنظیم بازار استان برای کارخانجات الزامی است.
وی با اذعان به این که پس از ابلاغ نرخنامه ی سال زراعی جاری؛ برخی گزارش ها حاکی از آنست که تعدادی از واحدهای شالیکوبی با عناوین مختلف نرخنامه ی تصویبی را رعایت نمی کنند افزود : بعضی از واحدهای شالی گوبی کشاورزان را ملزم به تحویل برنج می نمایند که این عمل خلاف مقررات است.
دبیرکارگروه اقدام مشترک گفت:با دستور ابلاغی به سازمانهای صمت و جهاد کشاورزی از روز یکشنبه نظارت ها بر واحدها و صنایع تبدیلی تشدید شده و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.
صفری با بیان این که تعطیلی موقت علاوه بر جرائم نقدی بعنوان مجازات های بازدارنده پیش بینی شده است. ادامه داد:هرچند بخش قابل توجهی از واحدهای برنجکوبی در تعامل با کشاورزان رفتار منصفانه ای دارند و تعاملات سنتی توام با رضایت طرفین امری مرسوم بوده لیکن انتظار ما از صاحبان صنایع مرتبط، همکاری بیشتر با دستگاه های نظارت بر بازار و پرهیز از اقدامات مغایر قانون می باشد.
وی در پایان از کشاورزان درخواست کرد موارد شکایت خود را از طریق تلفن های ۱۳۵ و ۱۲۴ اطلاع رسانی نمایند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.











دیدگاهتان را بنویسید