مسابقات قهرمانی پرس سینه استان گیلان در سه رده نوجوانان، جوانان ، بزرگسالان و پیش کسوتان در سالن ورزشی تختی آستانه اشرفیه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق، رئیس هیئت ورزشی پرورش اندام شهرستان آستانه اشرفیه با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ ورزشکار در این دوره از مسابقات حضور یافتند گفت: همان طوری که شهرستان آستانه اشرفیه در تجربه ثابت کرده است از میزبانی خوبی برخوردار است اکثریت باشگاه های پرورش اندام شهرهای استان گیلان در این دوره حضور یافتند.
پژمان اکبر پور دبیر پرس سینه استان گیلان با بیان اینکه ما شاهد رقابت جذاب و دیدنی بین ورزشکاران این رشته بودیم افزود : مسابقات پرس سینه بدون لوازم استان گیلان برای انتخاب تیم اعزامی به مسابقات کشوری که جا دارد از ریاست هیئت پرس سینه استان گیلان ،رئیس انجمن پرس سینه و آقای شادپورکه میزبانی این مسابقات را به نحو احسنت برعهده داشتند تقدیر و تشکر داشته باشم
وی ادامه داد: قهرمانان این مسابقات با توجه به کمیته استعداد یابی استان گیلان برای مسابقات کشوری اعزام می شوند .
محمد مرادنیا رئیس پاورلیفتینگگیلان با اشاره به برگزاری مسابقات پرس سینه استان گیلان در استانه اشرفیه گفت: مسابقات پرس سینه و پاور لفتینگ در یک مجموعه قرار دارند که زیر مجموعه فدراسیون پرورش اندام می باشد.
در پایان این دوره مسابقات در رده تیمی نوجوانان ،تیم مجیدپورمند با ۵۰ امتیاز اول، شهرداری لنگرود با ۳۵ امتیاز دوم،تیم ایرانیان صومعه سرا با ۳۱ امتیاز سوم شدند
همچنین در رده جوانان تیم خلیج رشت اول ، ملوان جوان رشت دوم ، تیم مجید پورمند از رشت سوم شدند
در رده تیمی بزرگ سالان تیم ملوان جوان رشت با ۶۰ امتیاز اول ،تیم هیئت لاهیجان با ۴۴ امتیاز دوم ، شهر داری لنگرود با ۴۱ امتیاز سوم شدند
انتهای پیام
عکس ؛ پارسا ذرعی






























دیدگاهتان را بنویسید