در عملیات طوفان الاقصی، هیمنه اسرائیل شکسته شد/جنگ دفاع مقدس، ایران را نه تنها در منطقه بلکه در فرا منطقه به عنوان یک ابر قدرت معرفی کرد | جلال شرق
×

در عملیات طوفان الاقصی، هیمنه اسرائیل شکسته شد/جنگ دفاع مقدس، ایران را نه تنها در منطقه بلکه در فرا منطقه به عنوان یک ابر قدرت معرفی کرد

  • کد نوشته: 83596
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲
  • ۰
  • نشست بصیرتی با عنوان «غزّه پایدار» به همت انجمن راویان دفاع مقدس شهرستان آستانه اشرفیه  در گلزار شهدای این شهرستان برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جلال شرق غلامرضا ملک علی پور؛ رئیس ستاد کنگره سرداران و فرماندهان و ۸٠٠٠ شهید استان گیلان در نشست بصیرتی با عنوان «غزّه پایدار» که در آستانه اشرفیه […]

    در عملیات طوفان الاقصی، هیمنه اسرائیل شکسته شد/جنگ دفاع مقدس، ایران را نه تنها در منطقه بلکه در فرا منطقه به عنوان یک ابر قدرت معرفی کرد
  • نشست بصیرتی با عنوان «غزّه پایدار» به همت انجمن راویان دفاع مقدس شهرستان آستانه اشرفیه  در گلزار شهدای این شهرستان برگزار شد.

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جلال شرق غلامرضا ملک علی پور؛ رئیس ستاد کنگره سرداران و فرماندهان و ۸٠٠٠ شهید استان گیلان در نشست بصیرتی با عنوان «غزّه پایدار» که در آستانه اشرفیه برگزار شد با اشاره به حوادث غزه و فلسطین که از اندیشه مقاومت منتقل شده است گفت: ایران اسلامی با اندیشه مقاومت توانست در جنگ تحمیلی ۸ ساله که تمام دنیا علیه مردم مظلوم ایران، جنگ ناتوی و شبیخون فرهنگی و نرم را به راه انداختند بایستد و این تسلیم ناپذیری ملت ایران و رهبری آن سبب شده است که ایران نه تنها در منطقه بلکه در فرا منطقه به عنوان یک ابر قدرت شناخته شود.

    وی با بیان اینکه ایران به عنوان اولین حکومت تاریخی در قطب جنوب پایگاه زده و بدون اشغال در منطقه فرماندهی می کند افزود: امروز حیدریون، فاطمیون، زینبیون، علویون، انصارالله، حزب الله، حماس، جهاد اسلامی و… عرصه ای است که از محل نگاه مبتنی بر مقاومت و ایستادگی از اندیشه ملت ایران خلق شده، رشد کرده، هدایت شده و نقش آفرینی کرده است.

    سرهنگ ملک علی پور با تاکید به اینکه اندیشه استعمار و استکبار باید بمیرد به اهمیت طوفان الاقصی اشاره کرد و گفت: در طوفان الاقصی هیمنه اسرائیل شکسته شد، ولی فلسطینی ها و حماس می دانستند که دشمن بعد از «طوفان الاقصی» حتما انتقام خواهد گرفت.

    وی غزه را متراکم ترین قسمت دنیا در بحث جمعیت دانست و اظهار کرد: با اشراف اطلاعاتی مجازی، فضایی و زیر زمینی قدس تا به امروز نتوانستند در جبهه غزه ۲۰۰ شهید بگیرند در حالی که در طوفان الاقصی اسراییلی ها بیش از ۲۰۰ کشته دارد.

    سرهنگ ملک علی پور دستاورد حادثه غزه را که قطعا در آینده نه چندان دور در منطقه فلسطین نمود پیدا خواهد کرد، تشکیل گروه های نوجوانان و جوانان با توانمندی بالا مانند انصار الله عنوان کرد.

    وی در ادامه به در پیش بودن انتخابات نمایندگی مجلس اشاره و اذعان کرد: باید از کاندیدایی حمایت کنیم که نگاهشان نگاه دینی و جهان اسلام باشد نه نماینده ای که نگاهشان به جغرافیای کوچک شهر، استان و کشور باشد چون آینده ایران جبهه اسلام و مقاومت است .

    سرهنگ ملک علی پور با اشاره به چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب بیان کرد: ‌ایران در کمتر از نیم قرن هم در حوزه داخل عقب افتادگی ۳۰۰ ساله اش را جبران کرد و هم در حوزه نفوذ پیشرفت های تاریخی داشته است.

    وی گفت: با امید به آینده، جهاد تبیین، مقابله با تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی با تکیه به جوانان باید آینده ای اسلامی و جهانی را رقم بزنیم.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *