×

خرمن کوبی برنج به روش قدیمی در روستای کتشصت آبادان چهارده آستانه اشرفیه

  • کد نوشته: 85793
  • ۱۴۰۲/۱۰/۳۰
  • ۰
  • با سیر در روستاهای شهرستان برداشت سنتی هنوز هم با گذشت زمان مشاهده می شود ،که می توان چند دلیل برای آن آورد: عدم تسهیلات اراضی که کشاورز مجبور به برداشت سنتی می باشد چرا که امکان این است که هم مرز او هنوز زمان برداشت برنجش نشده باشد تا راه برای کشاورز باز شود ، بنابراین او با دست برداشت می کند ، انبار می کند بعداز باز شدن راه و یا بصورت محدود و در حد توان به سمت جاده و سپس برای انباشت به خانه می برد.
    خرمن کوبی برنج به روش قدیمی در روستای کتشصت آبادان چهارده آستانه اشرفیه
  • با سیر در روستاهای شهرستان برداشت سنتی هنوز هم با گذشت زمان مشاهده می شود ،که می توان چند دلیل برای آن آورد: عدم تسهیلات اراضی که کشاورز مجبور به برداشت سنتی می باشد چرا که امکان این است که هم مرز او هنوز زمان برداشت برنجش نشده باشد تا راه برای کشاورز باز شود ، بنابراین او با دست برداشت می کند ، انبار می کند بعداز باز شدن راه و یا بصورت محدود و در حد توان به سمت جاده و سپس برای انباشت به خانه می برد.(اینجا ببینید)
    به گفته آقای حسن پور از روستای کتشصت آبادان ( گزارش حاضر  که از مزرعه وی می باشد) برداشت سنتی ،انبار کردن آن به سبک قدیم خرمن کردن آن نزدیک عید بمنظور جمع آوری کاه برای غذای گاوها و هم اینکه برنج هرچی بیشتر بماند پختش بهتره است و شکست برنج کمتر می شود، .

    کتشصت آبادان چهارده، روستایی از توابع بخش مرکزی  در ۱۴ کیلومتری مرکز شهرستان آستانه اشرفیه در استان گیلان قرار دارد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *