حرم مطهر سید جلال‌الدین اشرف آستانه اشرفیه ،مشهد گیلانی ها است/حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع)، بنیان‌گذار اولین حکومت شیعی در ایران است | جلال شرق
×

 مدیرکل اداره اوقاف استان گیلان:
حرم مطهر سید جلال‌الدین اشرف آستانه اشرفیه ،مشهد گیلانی ها است/حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع)، بنیان‌گذار اولین حکومت شیعی در ایران است

  • کد نوشته: 98443
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ۰
  • حرم مطهر سید جلال‌الدین اشرف آستانه اشرفیه ،مشهد گیلانی ها است و نخستین حکومت شیعی را در ایران بنیان‌گذاری کردند و زمینه گسترش معارف دینی را فراهم آوردند.
    حرم مطهر سید جلال‌الدین اشرف آستانه اشرفیه ،مشهد گیلانی ها است/حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع)، بنیان‌گذار اولین حکومت شیعی در ایران است
  •  مدیرکل اداره اوقاف استان گیلان با اشاره به نقش تاریخی حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع)  گفت:حرم مطهر سید جلال‌الدین اشرف آستانه اشرفیه ،مشهد گیلانی ها است و نخستین حکومت شیعی را در ایران بنیان‌گذاری کردند و زمینه گسترش معارف دینی را فراهم آوردند.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ؛  حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی،در همایش روز بزرگداشت حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع) با اشاره به جایگاه امامزادگان در ایران ،اظهار کرد:امامزادگان ایرانی نبودند، اما مردم متدین ایران آنان را در آغوش گرفتند و از ظلم بنی‌عباس نجات دادند.

     مدیرکل اداره اوقاف استان گیلان افزود: کشور دارای ۸ هزار و ۶۷ بقعه متبرکه و امامزادهاست و ۱۱ هزار امامزاده در سراسر ایران شناخته شده‌اند که نقش مهمی در تاریخ و فرهنگ کشور دارند.

    وی  با اشاره به نقش تاریخی حضرت سلطان سید جلال‌الدین اشرف (ع) گفت: امامزاده سید جلال الدین اشرف نخستین حکومت شیعی را در ایران بنیان‌گذاری کردند و زمینه گسترش معارف دینی را فراهم آوردند.

    حجت‌الاسلام تدینی اهمیت بقاع متبرکه افزود: این اماکن، علاوه بر جایگاه مذهبی، تأثیر عمیقی در هویت دینی و اجتماعی جامعه دارند. اداره بقاع متبرکه بدون کمک دولتی و تنها با حمایت‌های مردمی صورت می‌گیرد و مردم باید در صورت نیاز به توسعه این اماکن، از کمک دریغ نکنند.

    وی در ادامه با اشاره به نقش مردم گیلان در تاریخ تشیع گفت:مقام معظم رهبری فرمودند: « می‌توانم بگویم ملت ایران ایمان و عقیده خود را مرهون گیلان است» 

    حجت‌الاسلام والمسلمین تدینی با اشاره به جایگاه معنوی سید جلال‌الدین اشرف (ع) گفت: سید جلال الدین اشرف پس از هجرت امام رضا (ع) به خراسان، مسیر هجرت را در پیش گرفتند و با ورود به گیلان، زمینه‌ساز شکل‌گیری نخستین حکومت شیعی در ایران شدند.

    وی اضافه کرد:این منطقه به دلیل فرهنگ پذیرنده و زمینه مساعد برای نشر معارف دینی، به پایگاهی برای قیام و ایجاد حکومت اسلامی تبدیل شد.

    مدیرکل اداره اوقاف استان گیلان با تأکید بر ضرورت توجه به نشر معارف دینی گفت:حفظ و تقویت این بقاع متبرکه نقش مهمی در ارتقای سطح فرهنگی جامعه دارد. این اماکن نه‌تنها محل عبادت، بلکه مرکز فرهنگی و اجتماعی برای نشر معارف قرآنی، خدمت‌رسانی به مجاورین حرم و حفاظت از ارزش‌های دینی و تاریخی هستند.

     

    به گزارش خبرنگار ما در ابتدای این مراسم گروه کرنی نوازان روستای فوشازده  با صدای  نوحه خوان مراسم  به کرنا نوازی پرداختند و سپس فیلم مستند قدمگاه سلطان سید جلال الدین اشرف در روستای شعیب کلایه مازندران از تلویزیون بزرگ داخل صحن سرای حرم پخش ، و سرکار خانم غلامی از شاعران آئینی قطعه شعری را در وصف حضرت سلطان سید جلاالدین اشرف برای حاضران قرائت و از خادمان و هیئت امنای بعضی از ماجد به همراه  تنی چند از اصحاب رسانه  تجلیل شد .

    خبرنگار : هما اکبری

    عکاس : پارسا ذرعی

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *